מה בא לכם לשמוע?

giloni

New member
הפתעת אותי יורש

למעלה ממחצית באו מהאי הזה, נו איך קוראים לו, אלביון... כל הכבוד יקי

מורנא007

New member
רשימתי

העלתי את הרשימה באתר השכן, הרשימה כשלה שם בהצבעה. בגלל זכותי לחופש הביטוי ברשת האינטרנט החלטתי שלא יזיק להעלות אותה גם כאן. 1. The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band שיר שהוא בבחינת המבוא למה שמעניין את שני המאזנים שלי (אם בכלל). 2. Moody Blues - Night: nights in white satin שיר רומנטי מתוק שרבים אוהבים אותו, למען הרייטניג. 3. King Crimson - Cirkus (Including Entry Of The Chameleons) יציאה מעולם הרומנטיקה לעולם הפעלולים והקירקס. 4. Frank Zappa - Peaches en Regalia שיר שממשיך את המגמה שנרקמה בסיקוס לכיוון יותר שמח 5. Genesis - Los Endos ממשיך במגמת השמחה, למורת רוחם של כמה ממשתתפי הפורום. 6. Jethro Tull - Weathercock מתאים לאווירת הסתיו שתם לו והחורף שבפתח. 7. Renaissance - The Day Of The Dreamer אחרי כל הנאמר, איך אפשר שלא לשמוע את קול הפעמונים של האני האסלם? 8. Camel – Arubaluba שיר שמתאים לאווירה המזרח תיכונית בה אנו חיים. 9. Yes – And You And I אם יש זמן לקטע הזה, זהו סידור די נוח, אתה משמיע אותו ויכול עד סופו לצאת מהאולפן לסידורים. אותי כמאזין זה בטוח לא ישעמם. 10. Kansas - Miracles Out Of Nowhere איזה נס שהתוכנית הסתיימה ללא תקלות.

למעלה