מה בא לכם לשמוע?

giloni

New member
מה בא לכם לשמוע?

אילו הייתם פותחים את הרדיו באופן אקראי, איזו רשימת השמעה הייתה גורמת לכם להגביר ווליום ולאמר לעצמכם: זה רדיו זה!! מתנה: תכנית תוגרל בין המשתתפים!! יקי

ממש לעשות פלייליסט?

אני אעזור לך ואומר שבעיניי הכי חשוב זה שילוב בין סגנונות. מודעות לגבי השירים שאתה שם והסדר שלהם. ולחשוב בראש פתוח מתי שאתה מכין את הפלייליסט. וגם לא להיות מתנשא או יהיר (שזו אותה המשמעות לאותה מילה). עזרתי?

giloni

New member
תודה רבה יקירי

תודה על ההערות החשובות. אני מקווה שעמדתי בקריטריונים שלך בארבע העונות בהן אני משדר את התכנית... אני מבטיח להשתדל לעמוד בהן גם להבא... מכל מקום - רשימת השמעה תכניס אותך להגרלה. כדאי לך... יקי

אני יקירתך (נקבה)

חוצמזה אין לי מושג איך אני מגיעה לתוכנית שלך, אבל אני אשמח לשמוע פעם

giloni

New member
יקירתי, יקירתו, יקירתך וכן הלאה

שפם זה זכר... טוב, כל אחת והשם שלה תני רשימה ונראה מה נעשה איתה יקי

אני לא אכין לך רשימה, כי...

א' אני בטטה ב' אני מבינה במוסיקה הספציפית שאני שומעת ואני לא שומעת מגוון רחב ג' אני שומעת דיסקים, ככה שלכל שיר יש את היחוד של השיר שלפניו השיר שאחריו... ד' כמו שנאמר, אני בטטה ה' כל התשובות נכונות

Barmelai

New member
בחייאת שפמפם

תעשי לנו סט דיויד בואי. אותי זה מסקרן מאוד.

melancholy man

New member
50 דקות של מוסיקה

זה יוצא בין 10 ל 15 שירים תלוי בשירים.. יאללה קצת מאמץ. ומיכה, זה שיש לך יום הולדת לא נותן לך פטור.

melancholy man

New member
משהו כזה...

ניסתי למצב את עצמי בין הטעם שלי לשלך ועדיין להשאר בטווח הדברים שהיו גורמים לא לצאת מהאוטו אם התוכנית הייתה מסתיימת (ואם התדר של התחנה היה מגיע למקומות שיש בהם כבישים זאת אומרת...). זה הולך משהו כזה, מקווה שיש לך הכל אם לא, אנסה לעזור, זה יוצא ביחד כמעט חמישים דקות כך שישאר אולי זמן להכניס איזו מילה. 1. the turtles - you showed me (3:15) השיר הכי מדליק של הצבים, קצת פסיכדליה חורפית להתחלת השבוע תמיד עובד. 2. Fairport Convention - She Moves through the Fair (4:09) אף פעם לא מזיק לשים פיירפורט שבוע אחרי שבוע, אפילו התקדמתי אלבום אחד קדימה בשבילך. 3. Pink Floyd - A Pillow of Winds (5:09) אחד השיאים הפחות מדוברים של הורודים, סוג של פסטורליה קסומה שתמיד עובדת עלי. 4. Donovan - Wear Your Love Like Heaven (2:28) 10 קבין של דילן נפלו לעולם, 9 לקח הבוב, דונבן לקח את מה שנשאר ועשה מזה משהו אחר לגמרי. שיר מקסים מתוך אלבום קצת פחות שלו: A Gift From A Flower To A Garden, שיעזור להרים חזרה את המצב רוח. 5. Rare Bird - What You Want To Know (5:59) כבר כתבתי פעם על השיר הזה ועל האלבום הנפלא ממנו הוא לקוח (As Your Mind Flies By של הציפור הנדירה) זה כל כך מלא חום ויופי טהור שאני לא מאמין שבן שיש לו אוזניים יכול לעמוד בפני זה. 6. Traffic - Heaven Is in Your Mind (4:21) ואם חוזרים לפסיכדליה, למה לא ללכת לטוב ביותר, הטרוף שבו מסתיים השיר הקודם מתחבר הייטב לזה של ווינווד והחברה חוץ מזה, מגדולי השירים אי פעם וגו'. 7. The Kinks - Death Of A Clown (3:04) ריי דיוויס מלך, אמרתי כבר? 8. Fleetwood Mac - Man Of The World (2:51) מהמוצדקים בקטעי הגאון המוטרף. יופי עדין בלוזי עם נגיעות פולקיות. 9. john renbourn - sleepy john (4:14) וחזרה לעולם הגילוני, החלק השני של הצמד שמאחורי הפאנטגל, ג'ון רדבורן עם שיר קסום ומתוק במיוחד. 10. Hollies, The - Pegasus (2:41) חזרה לסיקסטיס, עם אחד השירים היותר יפים של ההוליס מהאלבום ה"רציני" שלהם, יופי טהור. 11. Kaleidoscope (UK) - Flight From Ashiya (2:40) Tangerine Dream של קלידוסקופ הבריטיים הוא מפנינות הפסיכדליה היותר גדולות שיש, השיר הזה, הוא רק הטוב ביותר באלבום זה הכל.. 12. Richard Thompson - The Dark End Of The Street (4:17) אני משאיר את המיקרופון חמגיש.. 13. Strawberry Alarm Clock - Rainy Day Mushroom Pillow (3:05) לא משנה מה יקרה, אם פעם תיהיה לי תוכנית רדיו, ככה היא תגמר, גם מתאים למזג אוויר, לפחות היום.

giloni

New member
אני חושב שהספריה שלי מכילה את כולם

אני עוד אפתיע אותך... יקי

melancholy man

New member
מה? יש לך ריצ'רד תומפסון? אני בשוק../images/Emo13.gif

בחרתי אותם לפי מה שנדמה לי שיש לך ואתה אוהב פחות או יותר. הדבר היחיד שיפתיע אותי, זה אם לא תכניס באמצע איזה תות, בשביל להקטין את עוצמת תסמיני הגמילה, שמתי בסוף שעון תות מעורר..

bibi50

New member
מלך.....

7. The Kinks - Death Of A Clown (3:04) ריי אולי מלך אולם במקרה זה אחיו דייב הוא המבצע. בכלל דייב לא מקבל את הכבוד שבעצם מגיע לו... הצליל הרעשני של הקינקס הוא המצאה בלעדית של האח שנולד בצל הגאון.. You really got me !!!!

melancholy man

New member
לא רק זה

זה היה הסינגל הראשון של דיב שהיה אמור להתחיל קרירת סולו שמעולם לא המריאה (השיר בסופו מצא את דרכו ל Something Else) זה שיתוך פעולה מצויין בין הדיוויס ואחד השיאים של הקינקס, דיב דיוויס הוא בהחלט מתחרה ראוי לתואר היוצרים הכי אנדרייטד בתולדות הרוק, ככה זה כנראה שאח שלך זה ריי דיוויס, שאגב, הוא אומנם מלך, אבל כמו שאמרת, זה גם לא ממש קשור

The Eraser

New member
אני לא וותיק כל-כך אז

[לפני 4 שנים היית צעיר שוטה בן 13 שאך זה חגג בר-מצווה] באיזו תחנה התכנית שלך משודרת? יום, שעה? תודה.

giloni

New member
יום ב

16-17 תחנה 106FM באזור הצפון (כלומר בחו"ל). צריך דרכון וויזה, להוריד נעליים ולא לעצבן את הילידים כשעוברים את חולות חדרה. זה אזור קצת מסוכן אז להיזהר... יקי

AeroTom

New member
אני הכנתי ספיישל לפתיחת 2008...

עם תוכנית מיוחדת לחגיגות 4 עשורים למוזיקה של 68... Big Brother & The Holding Company - Combination of a Two פתיחה קצבית וטובה עם המספר הזה שפותח גם את אלבום המופת והשני של ג'ניס עם האח הגדול - Cheap Thrills. Bloomfield, Kooper & Stills - Season Of The Witch מעבר ל-11 הדקות מהביצוע של החבר'ה ב-Super Sessions. Peter Green's Fleetwood Mac - Stop Messin' Around קצת בלוז לבן מובחר עם החבורה של גרין מתוך אלבומם השני והלא מוערך מספיק - Mr. Wonderful. Free - I'm A Mover ממשיכים עם הבלוז-רוק של רודג'רס, קוסוף, ואלבום הבכורה המושלם של הלהקה המשובחת. Jeff Beck Group - Beck's Bolero הקטע הזה מתוך Truth, אלבום הבכורה של הלהקה של ג'ף דאז, יגיע באופן מושלם כאן. The Byrds - You Don't Miss Your Water מתוך יצירת המופת שלהם - Sweetheart of the Rodeo, שהיא נחשבת כזאת מבחינתי הרבה בגלל גראם פרסונס כאן איתם. זה אחד השירים היותר מרגשים ואהובים עלי שלהם. הייתי שם את גרסת גראם פרסונס ב-Vocals שנמצאת ברצועות בונוס וב-Legacy Edition של האלבום. קאנטרי-רוק במיטבו. Jimi Hendrix - Burning of the Midnight Lamp הספיישל הלילי הזה של 68' נכנס לתוך הלילה עם הרצועה המהפנטת של Electric Ladyland. The Band - This Wheel's On Fire איך אפשר בלעדיהם. כל רצועה מהבכורה של ה"מוזיקה מהורוד הגדול" שלהם תהיה מבורכת ברדיו. השיר הזה יתקבל גם בברכה לדעתי אצל המאזינים שפחות מכירים את הלהקה הכי להקה שיש. Simon & Garfunkel - America צריך לגוון גם עם שירים קצת מוכרים לקהל הרחב היותר, וזה מהכי מושלמים וטובים שאפשר להביא מהשנה הזאת, ומ-Bookends של הצמד-חמד. Ten Years After - I May Be Wrong, But I Won't Be Wrong Always מהרצועות שקשה לדמיין לשמוע ברדיו...10 דקות כמעט של ביצוע לייב נעים של הלהקה הזאת, מתוך תוצר הלייב הראשון שלהם - Undead. האח הקטן של אלבום ה-Fillmore שלהם שמכיל לא הרבה פחות רגעי לייב גדולים. Cream - Sitting On Top of the World השלישיה המנצחת מתוך האלבום הכפול של Wheel's of Fire הנהדר. The Doors - Yes, The River Knows אחד השירים היותר יפים של הלהקה שהם גם מהיותר שלא שמים לב אליהם כ"כ...הרצועה הרגועה, ה-Vocals של מוריסון במיטבםן לדעתי, והקלידים הנוגעים. שיר יפהפה מ-Waiting For The Sun. The Rolling Stones - No Expectations צריך להוסיף סיבה כדי לרצות לשמוע את זה ברדיו? אף אחד לא יכול להישאר אדיש לרצועה המעולה של האלבום המעולה - Beggars Banquet. The Kinks - Milkcow Blues -> Batman Theme -> Tired of Waiting For You -> Milkcow Blues לסיום של הספיישל והתוכנית, קטע הלייב מתוך ה-Live At Kelvin Hall של הלהקה שיצא ב-68'. זה גם ה-Medley שמסיים את האלבום לייב המחוספס והטוב הזה, ומקום טוב גם לנעול בקצב והתרוממות של הקינקס בלייב באחד הקטעים הרשמיים מהיותר אהובים עלי שלהם על הבמה.

למעלה