משהו כזה...
ניסתי למצב את עצמי בין הטעם שלי לשלך ועדיין להשאר בטווח הדברים שהיו גורמים לא לצאת מהאוטו אם התוכנית הייתה מסתיימת (ואם התדר של התחנה היה מגיע למקומות שיש בהם כבישים זאת אומרת...). זה הולך משהו כזה, מקווה שיש לך הכל אם לא, אנסה לעזור, זה יוצא ביחד כמעט חמישים דקות כך שישאר אולי זמן להכניס איזו מילה. 1. the turtles - you showed me (3:15) השיר הכי מדליק של הצבים, קצת פסיכדליה חורפית להתחלת השבוע תמיד עובד. 2. Fairport Convention - She Moves through the Fair (4:09) אף פעם לא מזיק לשים פיירפורט שבוע אחרי שבוע, אפילו התקדמתי אלבום אחד קדימה בשבילך. 3. Pink Floyd - A Pillow of Winds (5:09) אחד השיאים הפחות מדוברים של הורודים, סוג של פסטורליה קסומה שתמיד עובדת עלי. 4. Donovan - Wear Your Love Like Heaven (2:28) 10 קבין של דילן נפלו לעולם, 9 לקח הבוב, דונבן לקח את מה שנשאר ועשה מזה משהו אחר לגמרי. שיר מקסים מתוך אלבום קצת פחות שלו: A Gift From A Flower To A Garden, שיעזור להרים חזרה את המצב רוח. 5. Rare Bird - What You Want To Know (5:59) כבר כתבתי פעם על השיר הזה ועל האלבום הנפלא ממנו הוא לקוח (As Your Mind Flies By של הציפור הנדירה) זה כל כך מלא חום ויופי טהור שאני לא מאמין שבן שיש לו אוזניים יכול לעמוד בפני זה. 6. Traffic - Heaven Is in Your Mind (4:21) ואם חוזרים לפסיכדליה, למה לא ללכת לטוב ביותר, הטרוף שבו מסתיים השיר הקודם מתחבר הייטב לזה של ווינווד והחברה חוץ מזה, מגדולי השירים אי פעם וגו'. 7. The Kinks - Death Of A Clown (3:04) ריי דיוויס מלך, אמרתי כבר? 8. Fleetwood Mac - Man Of The World (2:51) מהמוצדקים בקטעי הגאון המוטרף. יופי עדין בלוזי עם נגיעות פולקיות. 9. john renbourn - sleepy john (4:14) וחזרה לעולם הגילוני, החלק השני של הצמד שמאחורי הפאנטגל, ג'ון רדבורן עם שיר קסום ומתוק במיוחד. 10. Hollies, The - Pegasus (2:41) חזרה לסיקסטיס, עם אחד השירים היותר יפים של ההוליס מהאלבום ה"רציני" שלהם, יופי טהור. 11. Kaleidoscope (UK) - Flight From Ashiya (2:40) Tangerine Dream של קלידוסקופ הבריטיים הוא מפנינות הפסיכדליה היותר גדולות שיש, השיר הזה, הוא רק הטוב ביותר באלבום זה הכל.. 12. Richard Thompson - The Dark End Of The Street (4:17) אני משאיר את המיקרופון חמגיש.. 13. Strawberry Alarm Clock - Rainy Day Mushroom Pillow (3:05) לא משנה מה יקרה, אם פעם תיהיה לי תוכנית רדיו, ככה היא תגמר, גם מתאים למזג אוויר, לפחות היום.