מה באמת אתן רוצות? והאם אפשר לתת לכן את זה?
ד דנטל New member 24/10/03 #7 לא יודעת איך זה של שור פיל אאוץ'. בכל מקרה, אני אגיד לך איזה זין נשים רוצות... של בן-אדם.
ד דנטל New member 24/10/03 #11 יש בעייתיות בהגדרה הזו ואם נפלתי בדיוק על מלך שהמידה שלו לא לטעמי? ולגבי ההעדפות שלי, אני בוחרת בממוצע, אבל על זין גדול כיף להסתכל יותר, וזה עלול לעשות לי חשק נדיר למצוץ...
יש בעייתיות בהגדרה הזו ואם נפלתי בדיוק על מלך שהמידה שלו לא לטעמי? ולגבי ההעדפות שלי, אני בוחרת בממוצע, אבל על זין גדול כיף להסתכל יותר, וזה עלול לעשות לי חשק נדיר למצוץ...
ד דנטל New member 24/10/03 #17 לא נורא אתה יודע שאני מעריכה אותך בתור יריב (להבדיל מכמעט את כל שאר האוכלוסיה).
ס סקארלט אוהארה New member 24/10/03 #22 ספי, אני קוראת אותך לסדר! מתגנב לפורום השכן כי הגברברת לא מרשה צ'אטים? לא יפה!
ס סקארלט אוהארה New member 24/10/03 #35 ספי ודנטל. לי זה ממש לא מפריע שרשורי הצ'אט למיניהם [ואני אפילו הייתי אלופה בהם. בפורומים שהם לא שלי ], אבל אני יודעת שיש כאלה שזה מפריע להם. אז אבקש להמעיט בכך. [ההודעה אומנם מופנית לספי ודנטל, אבל מיועדת לכל המצ'וטטים למיניהם]
ספי ודנטל. לי זה ממש לא מפריע שרשורי הצ'אט למיניהם [ואני אפילו הייתי אלופה בהם. בפורומים שהם לא שלי ], אבל אני יודעת שיש כאלה שזה מפריע להם. אז אבקש להמעיט בכך. [ההודעה אומנם מופנית לספי ודנטל, אבל מיועדת לכל המצ'וטטים למיניהם]