מה את רוצה למתנה?

שש שבע

New member
מה את רוצה למתנה?

מתקשרים אלי לברר. ואני?" שונא מתנות יחיה, אני באמת לא רוצה כלום, אוהבת את האנשים כמות שהם, לא מסתדרת עם מתנות, לא יודעת מה לעשות איתם, תמיד מה שאני צריכה קונה בעצמי, פעם ביום הנישואין השלישי, בעלי החליט שעגילי יהלום זה מה שחסר לי, בקיצור, היינו בחנות במשך אי אלו שעתיים, ולא אהבתי שום דבר, והוא כבר כמעט קץ בחיו המסכן, "יש כל כך הרבה דברים יפים....תבחרי" ואני? לא מתלהבת מכלום, למרות שבאופן בסיסי אני אוהבת תכשיטים,( עם הזמן הבנתי שהבעיה היא שזה זהב צהוב, אני אוהבת כסף) בקיצור אחרי שעתיים אני אומרת לו פתאום "בוא נלך לקנות מכונת אוברלוק" ההוא המום: "למה לא אמרת קודם?..." יצאנו מהחנות, ואין לכם מושג איך שהייתי מאושרת עם אותה מכונה...מאז יש לי כבר מתפרה. ומכונות אני רוכשת כשאני צריכה, ומתנות ? שיביא פרחים, וכשאני אומרת "תביאו פרחים" אז נעלבים לי . למה? לא יודעת מה אני לא נורמאלית?

שש שבע

New member
כאילו שיש לי זמן ללכת להחליף, בסוף

זה נשאר כמו עוד עז בבית, שתופסת מקום. אז התעקשו, אמרתי אם כבר תופס מקום , אז שיהיה עציץ. "לא ברצינות" "אני רצינית, עציץ זה חי, מלבלב. ירוק ולא מרעיש" "נו כבר..." "באמת ...אני סופר רצינית" "טוב אז נביא לך עציץ גדול" ועכשיו אני רק מרחמת עליהם איך יקחו עציץ גדול בתוך האוטו...חחח. שילמדו לפעם הבאה לא לשאול שאלות, ולא להתעקש.

כששואלים אותי מה אני רוצה, אני עונה

מיד מכונית, דירה, ואזנפתרת הבעיה, כי גם אני שונאת מתנות כי בד'כ זה דבריםשאני לא צריכה או לא אוהבת. ואז יש דילמה מה לעשות, להגיד למי שנתן? להחליף? אז יבואו לבקר ולא יראו את זה. להשאיר? אין לי צורך בזה. לתת מתנה למישהו? לא נותנים מתנה משהו שמקבלים. לכן אני מבקשת מכונית או דירה ואת זה אף אחד לא קונה לי. זה מזכיר לי בדיחה שבעל חוזר הביתה ביום ההולדת של אשתו ומספר לה שקנה קלה מתנת יום הולדת חלקת קבר. האשה מודה לו. עוברת עוד שנה וביום ההולדת האשה שואלת את בעלה מה קנית לי השנה? אז הוא אומר לה למה שאקנה מתנה את לא השתמשת במתנה משנה שעברה.

אנילה1

New member
קול העם אהבתי את הבדיחה.../images/Emo9.gif

אני עושה עכשיו מכירה של כל המתנות שקבלתי ולא השתמשתי בהן. ואני כן ממחזרת מתנות. את רובן אני ממש לא צריכה. מתנה עבורי היא תשומת לב, וזה לא הולך כשאני מעבירה הלאה את המתנה.

TJSBZ

New member
נורמלית לחלוטין

אנחנו זוג צעיר, וכשקנינו את הדירה, היו חסרים לנו המון דברים, ובעיקר חסר כסף לקנות אותם. אז בהתחלה, באמת, כל דבר כזה פיזרנו בין אנשי ה"מה רוצים מתנה". זה פתרון למתעקשים. הבעיה? תמיד בדיוק כשחסר, אף אחד לא שואל

Galit29

New member
כשאותי שואלים מה אני רוצה

אני אומרת בדיוק מה שאני רוצה. וככה לא נתקעת עם מתנות לא שימושיות.

אנילה1

New member
6-7, נעלבים כשאת מבקשת פרחים,

זה בגלל שחלק מההנאה זה לחפש לקנות ולהביא מתנה. ולקבל תגובת שמחה כשמקבלים אותה. אני אוהבת תמיד להביא מתנות קטנות לנכדים, כי הם כל כך שמחים מהם שזה גורם לי לעונג גדול. מחר הם הולכים לקבל קרטון ענק של מתנות לפסח, את כל מה שאני מרוקנת מהבית. חחחחחחחחחחחח לא יכולה לחכות לרגע שינברו בקרטון וישאגו מרוב שמחה. ואגב יש גם מתנות להורים שלהם. כך שהשמחה תהיה ממש גדולה.

אנילה1

New member
ואני גם מביאה להם אוכל מוכן.

הכנתי אורז סיני עם נקניקיות סויה מטוגנות. עם המון ירקות. מממממ טעים. לזה אני מוסיפה סלמון אפוי בשמן זית ורוזמרין. ולילדים אורז עם קצ'ופ ושניצלים של ממעוף. ומילון חתוך. את הסלט ירקות נכין אצלם. ויי ויי איזה בוקר נחמד מצפה לנו ביחד. חבל"ז. לא יכולה לחכות שכבר יגיע.

למעלה