"מה את רואה" Out

Magi¢ Girl

New member
"מה את רואה" Out ../images/Emo31.gif

עכשיו תוציאו עוד שיר... (ומה שבא לכם, אל תלכו לפי הרוב או לפי מה שאחרים חושבים...) 1. שבק מיוזיק 2. עוקף מלמעלה 3. זה לא נגמר 4. אלוהים 5. לא נפסיק לחלום 7. כל הנוסעים 8. זה הוא 9. אם לא עכשיו 10. שיר מלחמה

אוף.

אני לא אוהבת את המשחק הזה בכלל. כל שיר ראוי להיות באלבום. אבל זה רק משחק :] אני לא לוקחת חלק כי אני לא מסוגלת להעיף שומ שיר החוצה
גם לא בכאילו.

Magi¢ Girl

New member
סבבה איך שבא לך

אבל שתדעי שבגלל זה נתקע המשחק הקודם- רק 2-3 אנשים הגיבו :\

D i s H1

New member
מה???

חס וחלילה!!! כל פעם שאני מתחיל לנהוג אני שומע את השיר הזה....

D i s H1

New member
לא משו????

אני מאאאאאאאאאוד לא מסכים.... חוץ מזה שכל הדיסק מצוין!!!! זה שיר ענק.... וברוק עצמאות הוא היה הכי ענק!

Jimmiet

New member
לא היה את כל הנוסעים ברוקעצמאות../images/Emo12.gif

או שכן? לא.. לא היה! היה? |מרגישה סנילית|
סאם [או כל אחד אחר שהיה שם], עזרו לילדה במצוקה...

Jimmiet

New member
אז איפה הייתי?! ../images/Emo12.gif

אנלא זוכרת את זה! אבל ההופעה שלו הייתה הכי טובה... אני הכי זוכרת אותה. היה כל כך כיף. הוא היה מדהים.. אולי בגלל שהיא הייתה כל כך ארוכה [וטוב שכך!
]... מוזר.
באיזה שיר הוא התבלבל בבית הראשון? [זה היה ממש מצחיק, אני בתור אחת שחרשה על האלבום [חורשת] מכל כיוון, יודעת את המילים בע"פ, כשאפחד מסביב לו.. הוא מתחיל את הבית.. אני שרה איתו.. ואז הוא מפסיק ואני ממשיכה לשיר לבד וכולם מסתכלים עליי. חחח]

חחחחחח....... ../images/Emo6.gif

אתה האמת אני לא זוכרת
אחחחח... הזקנה מתחילה להשפיע! היתה אחלה הופעה רק שחבל שחטפתי שם מלא מכות, ורקדו עליי פוגו וכאלה בעע....

Jimmiet

New member
יכול להיות ../images/Emo8.gif

הרביצו לך עם דגל ישראל קטן חמוד כזה? או מישי עם דגל ישראל קטן חמוד כזה?
אם כן, מצטערת מראש הוא הלהיב אותי!!!!..

לא לא ../images/Emo13.gif

אני מחדרה הייתי "נכנסת" בך אם היית מרביצה לי חחח...
ככה אבא למד אותי! "אם מישהו מרביץ לך בביצפר תתפסי אותו בשער כשהמורות לא רואות וקרעי לו ת'צורה"
אבא שוטר

למעלה