מה את לא רואה?

ferdinand

New member
מה את לא רואה?

יום שישי בצהריים גמרנו את הספונג'ה את נכנסת למקלחת את והיא מנצל את הרגע של לבד שולח אליה מייל מכין "אותנו" את הקטורת ואת הנרות כאילו כרגיל לא מספיק הזמן, הוא אף-פעם לא מספיק שם בידייך את החבילה של הקטורת נכנס להתקלח אוי המקלחת הזאת של "לפני" ואת מוכנה במיטה. יוצא ערום והיא על הזמן (פאק) נוכחת נכנס למיטה לצידך מנשק אותך. אותך. מלקק את הגוף שלך מנשק את השדיים שלך חושב על השדיים שלה רוצה גם אותך וגם אותה את אמיתית בשר ודם והיא - מילים אוהב אותך אוהב אותה צולל בין רגלייך ומה שלמדתי ממנה, מה שהיא לימדה אותי עובד גם אלייך. תמיד שקט (אני) איתך בעצתה, גונח, מבטא, במילים אומר לך מה שמרגיש ואת מגיבה אלי מלקק את הפרח שלך, חושב על שלה מרגיש אותך, מקמרת את הגב רוצה אותך, רוצה אותה. הראש שלי בין הרגליים שלך מרגיש את הידיים שלך על הלחיים שלי מושכת אותי למעלה רוצה אותי בתוכך ואני נענה. ושוב - בעצתה - מביע עצמי באזנייך ומרגיש אותך נענית לקולי לא עוצר, לא יכול לעצור מתפוצץ בך. מרגיש אותך אוהב אותך מרגיש גם אותה, אוהב גם אותה והלב אוי הלב בינך לבינה את שלי והיא לא רוצה אותך (ויש לי - את שלי) רוצה אותה (ואין לי..) אוי כמה רוצה

היא רואה,היא רואה בעין האמצעית שלה

רואה ושותקת מתוך חוסר ברירה, היא רואה ואם לא עכשיו, בעתיד, היא תראה, וגם אתה, וזאת בחירה לא פשוטה.

../images/Emo4.gif אוי הלב

ישבתי וחיכיתי למסר ממך וכשזה קרה, הוא נעמד בפתח הדלת. "את לא באה?" לבוש רק במכנס קצר שלא מסתיר את רצונו. בחוסר רצון סגרתי את המחשב, הולכת אחריו לחדר השינה. מכאניקה. לא יותר. תנועות גוף אוטומטיות. אך הוא מתלהב, משתדל מכל הלב. מושך את הזמן, לוחש מילות אהבה, מתאמץ לרצות אך מחשבותיי לא איתו. תשוקתי לא שלו. השארתי אותה ליד המחשב. אותה ואת הלב. עוצמת עיניים, מחליפה אותו בדמותך, לוחש באוזני מנשק כל מקום אליו מגיעות שפתיו. אתה נוגע בגופי בכל מקום אליו מגיעות ידיו. לכמה דקות אני מאושרת . הרי אני איתך, נוגעת, נושמת אותך. מסיט מספר שערות סוררות מפניי, מנשק את שפתיי, נשכב על גופי, בחושך מגשש ומוצא. חודר לגופי, לליבי, למוחי, מציף אותי בחום גופך. שלא כמוך, הוא קורא לי בשמי המלא, קורע אותי מזרועותיך, זורק אותי למציאות. לא יכולה יותר. עוד רגע יופיעו דמעות הבחילה עולה ותחושה חזקה של מועקה. חושבת איך לסיים את הפרסה הזו במהרה. אם סאלי יכולה, גם אני יכולה. "והזוכה בתואר שחקנית...מלכת שבע".

ferdinand

New member
מה שבטוח

לקרוא את זה עם אצבעות שסותמות את האף: "זה ייגמר בבכי"

למעלה