מה את/ה שומע/ת עכשיו

Prozak Blues

New member
למה שנסכול?

לא שומעים בפורום הזה רק רוק מתקדם.. לפני כמה ימים התחשק לי לשמוע את be here now של אואזיס. סתם בשביל הנוסטלגיה.. אתה יודע מה? ממש נהניתי.. (למרות שאפשר לקרוא לקטע האחרון שם פרוגרסיב.. או לפחות נסיון לעשות פרוגרסיב)

Prozak Blues

New member
איך האלבום הזה?

אני שוקל לקנות אותו. איך הוא ביחס לספייס ריבולבר וסטארדסט?

RamiSun

New member
נחשב תלוי אצלי מי

אצל שיר Unfold The Futuer אצלי Stardust We Are אצל אחרים...לא יודע. בכל אופן יש הסכמה ש- Unfold הוא אחלה אלבום. לדעתי בכלל כל האלבומים שלהם טובים.

חוץ מ

Back in the world of adventures למיניהם
זה תלוי בתקופות בחיים של רויינה סטולט, כנראה. ב Unfold the future שומעים שהוא ותומס בודין דגרו על החומר הרבה, חיברו ריף לריף ועבדו מאוד על המוסיקליות ועל המלודיות של הסולואים, כך שממש מרגישים שלכל תו יש משמעות מוסיקלית, בניגוד לאלבומים אחרים או פרויקטים אחרים שלו מחוץ לפלאוורס, שאפשר ממש לדמיין את סטולט אומר "טוב נו, אני פשוט אתקע כאן כמה סוויפים על פנטטוני ונגמור עם זה. יאללה יאללה, אין זמן. יש לי עוד חמישה אלבומים להקליט היום."

epitaph

New member
אני הכי אוהב את ספייס...

רמי, זה רעיון לסקר לפורום.

הדעות חלוקות

הרוב אומרים ש Stardust we are הוא ה-דבר, ולדעתי הוא דווקא אחד מהחלשים שלהם. אצלי זה מתחלק בין Retropolis ו Unfold the future, כשמיד מאחוריהם נמצאים Space Revolver ו Flower Power.

מורנא007

New member
הוא

לא רע, טוב מינוס. ספייס ריבולבר לדעתי טוב יותר. את סטארדסט אני לא מכיר. Unfold the future לדעתי אלבום ט"מ.

למעלה