Dream Theater - Awake 6:00
R Rudess New member 8/2/05 #24 מצוין, בקרוב יוצא השני באלבום השני ישיר סבסטיאן בך (SKID ROW), אני אישית מחכה לפרומו שאמור להגיע אליי מתישהו בעתיד הקרוב. עכשיו שומע את James Labrie - Venice Burning
מצוין, בקרוב יוצא השני באלבום השני ישיר סבסטיאן בך (SKID ROW), אני אישית מחכה לפרומו שאמור להגיע אליי מתישהו בעתיד הקרוב. עכשיו שומע את James Labrie - Venice Burning
R Rudess New member 9/2/05 #30 בוודאי שאפרסם ביקורת יש יותר מדי דיסקים בקרוב שאני אצטרך לכתוב עליהם. Frameshift 2 הוא אחד מהם, הפרומו בדרך אליי.
בוודאי שאפרסם ביקורת יש יותר מדי דיסקים בקרוב שאני אצטרך לכתוב עליהם. Frameshift 2 הוא אחד מהם, הפרומו בדרך אליי.
C Continuum New member 9/2/05 #31 Magma - Theusz Hamtaahk ואני בטוח ש-80% מהאנשים פה גילו באמצע ההודעה שהם שומעים משהו לא מרשים מספיק, אז הם העבירו את זה לדברים הנדירים יותר שמוצגים פה. חחח.
Magma - Theusz Hamtaahk ואני בטוח ש-80% מהאנשים פה גילו באמצע ההודעה שהם שומעים משהו לא מרשים מספיק, אז הם העבירו את זה לדברים הנדירים יותר שמוצגים פה. חחח.
R Rubycon New member 10/2/05 #35 דווקא הרוב מוכר באופן יחסי וחוץ מזה, אתה שומע מאגמה, מה כ"כ הרשים אותך כבר? (מעניין לעניין באותו עניין, שבוע הבא מגיע ה DVD של הטרילוגיה של מאגמה, אני אתן לה בית חם בצורת פלזמה 50", והבטחת לבוא, אז הנה עיתוי לא רע).
דווקא הרוב מוכר באופן יחסי וחוץ מזה, אתה שומע מאגמה, מה כ"כ הרשים אותך כבר? (מעניין לעניין באותו עניין, שבוע הבא מגיע ה DVD של הטרילוגיה של מאגמה, אני אתן לה בית חם בצורת פלזמה 50", והבטחת לבוא, אז הנה עיתוי לא רע).
R Raist New member 9/2/05 #34 DT - Scenes of a Memory לא מזמן רק התחלתי להאזין לרוק מתקדם, וחושב לעצמי שחבל שלא נחשפתי לזה קודם