שלללוווווםםםם!!!! אני ליפז... איך קוראים לך
פ פילפילונת היחידה New member 11/6/04 #21 שלללוווווםםםם!!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif אני ליפז... איך קוראים לך
° °ThE BeSt DJ° New member 11/6/04 #22 ../images/Emo28.gif עפר שכטר בסלקום או בליוויס? סלקום . שירי מימון שרה או מנחה? שרה . יעל גולדמן תלתלים או חלק? חלק. מלי לוי - גרשון בלונד או טבעי? בלונד. מיכאל הנגבי עם משקפיים או בלי? עם . אסי עזר חתיך או לא חתיך?אממ..בסדר. מושיק גלאמין בפינה שבועית (כמו פעם) או בהנחיה? הנחיה .
../images/Emo28.gif עפר שכטר בסלקום או בליוויס? סלקום . שירי מימון שרה או מנחה? שרה . יעל גולדמן תלתלים או חלק? חלק. מלי לוי - גרשון בלונד או טבעי? בלונד. מיכאל הנגבי עם משקפיים או בלי? עם . אסי עזר חתיך או לא חתיך?אממ..בסדר. מושיק גלאמין בפינה שבועית (כמו פעם) או בהנחיה? הנחיה .
O ortal13 New member 12/6/04 #24 אז ככה עפר בליוויס שירי שרה יעל חלק מלי טבעי מיכאל בלי משקפיים אסי חתיך תמידד מושיק פינה שבועית
מ מורשושית New member 12/6/04 #25 אני מעדיפה את.. עפר בליוויס.. שירי שרה... יעל בחלק..מלי בבלונד..מיכאל בלי משקפ.. אסי חמוד..מושיק בהנחייה כמה שיותר לראות אותו..
אני מעדיפה את.. עפר בליוויס.. שירי שרה... יעל בחלק..מלי בבלונד..מיכאל בלי משקפ.. אסי חמוד..מושיק בהנחייה כמה שיותר לראות אותו..
E e l u l a New member 12/6/04 #26 תשובוווות..!!!../images/Emo153.gif עפר-ליוויס שירי-שרה יעל-תלתלים מלי-בלונד מיכאל-משקפיים אסי-לא חתיך מושיק-פינה
תשובוווות..!!!../images/Emo153.gif עפר-ליוויס שירי-שרה יעל-תלתלים מלי-בלונד מיכאל-משקפיים אסי-לא חתיך מושיק-פינה