מה את\ ה היית עושה

haych

New member
הרתיח אותי אז ומרתיח אותי גם היום

מעניין אותי איך נזכרת פתאום בקטע הזה?

מה שבטוח הייתי עושה-זה לצאת בכעס ולא לקנות, תוך שאני מוודאה שהמוכר יודע למה אני יוצאת.
אם הייתי מרגישה בטוחה בסיטואציה (זאת אומרת-לא חוששת שהמוכר ידקור אותי כי היום כבר אי אפשר לדעת איך אנשים יגיבו לדעה ששונה משלהם) גם הייתי נכנסת לעימות מילולי.
אני שונאת אפליה וחוסר צדק ומכבדת כל אדם באשר הוא, כל עוד לא ידוע שיש לו כוונות רעות.
גם הייתי מפיצה את זה בקרב מעגל החברים והמשפחה כדי שלפחות הסביבה הקרובה שלי תחרים את המקום.

למה דווקא עכשיו?

לאור המצב המתוח.. תהיתי אם הדעה הכללית לכפי מוסלמים השתנתה .
מה אני הייתי עושה?
פשוט אומרת למוכר את דעתי (שהוא מגעיל) קונה את הקפה ומעפה נותנת לבחורה על חשבוני (כמה זה כבר עולה) ויוצאת מהחנות(בלי לקנות לעצמי).

כותבת פוסט בFB .. כדי שכולם ידעו

Ginger L Honey

New member
רובם דווקא חממו את ליבי

הייתי אומרת לו שאני לא מתכוונת לחזור לחנות שלו.
לא יכולה לסבול גזענות

ממש עצוב

למה לא למכור לערבים??!
במצב כזה ככל הנראה הייתי מעירה משהו על זה ויוצאת נרגזת עם המלצה איפה לקנות.

dify

New member
אחרי שהייתי פותחת עליו וואחד פה

הייתי מוציאה את הסמארטפון ואומרת לערבי- "בוא תבקש שוב אני מצלמת הכל, אין בעיה, זה עובר גם לבעלי המקום, גם לפייסבוק וגם למשטרה, קדימה" ואז מבקשת מהמוכר שיגיד איך קוראים לו. ואם הוא מתחיל להיראות לי אלים (עלול להיות) יוצאת מהחנות כמובן בלי לקנות כלום, נכנסת לרכב, סוגרת את כל הדלתות, אולי אפילו מתרחקת מעט, ואז מצלצלת למשטרה לדווח וגם מפרסמת הקלטה אולי חסויה (אם הנסיבות הפחידו אותי) של זה שהוא אמר "אני לא מוכר לערבים"
&nbsp
בחיים לא הייתי עוברת על זה בשקט, אני תמיד פותחת פה, ידועה בזה

האם החוק אומר

שאסור לסרב לשרט על רקע גזע ,דת ומין?
נכון שזה לא מוסרי ומכוער וכל זה אבל האם החוק חייב ..יש הילה ללכת למשטרה?

רואה 6 6

New member
תיהיי בטוחה שניידת לא היתה נוסעת לשם.

היו אומרים לך שהערבי צריך להגיש תלונה,הכל כדי לא לעשות כלום. אמורים לא לעשות אפליות אבל בגדול כל בעל בית בוחר לעצמו את השוק.
רק אנשים רעבים לא מרשים לעצמם ליהיות גזענים.הפיצוצן הזה רחוק מליהיות רעב.
בארה"ב יש איזו רשות,BBB או BB שזה ראשי תבות של ביורו משהו,משהו...ג'ינג'ר יכולה לתקן אותי כאן,צרכנים מתלוננים שם וזו כנראה רשות מאוד פעילה לפיקוח על טוהר העסק (עבדתי פעם בחברה שמכרה לשוק האמריקאי,כל הזמן היו איומים כאלה...).
בישראל אין ממש גוף דומה, או שאני טועה...?

כן.. בית משפט לא דן

בנושא מוסר ..
אז חוקית אין פה קייס
מוסרית יש ועוד איך

למעלה