מה אתן עושות?

מעצימה

New member
מה אתן עושות?

אמא לבנות בוגרות מאוד (צבא ותיכון) ולעולל העולה לכתה א. עובדת 4 ימים בשבוע עד השעה 13.00 במשכורת מעולה. עד היום היה בגן עם צהרון. בבית ספר אין צהרון נורמלי ולכן לא רושמת אליו (נמצאים בפרוזדור ורואים טלויזיה). הלימודים מסתיימים ב.12.45 ואני אוכל להגיע ב- 13.15 לכל המוקדם (מה שיכניס אותי ללחץ באופן קבוע ולעזוב את העט בדיוק באחת (לא נעים ולא תמיד אפשרי) מה עושים בחצי שעה הזו? והילד מבקש שאני אקח אותו מבית ספר..נו?

ורד8

New member
שלי

מחכה לי בביה"ס בדיוק את הזמן הזה. אמנם מכיתה ב' ולא מא', אבל אם אין ברירה.. בשבועיים הראשונים יצאתי קצת יותר מוקדם מהעבודה כדי לקחת אותו, שלא להפיל עליו את ה"בום" של להישאר במקום לא מוכר, אח"כ הוא כבר נשאר. אצלינו בבי"הס תמיד יש ילדים שמחכים , או להורים או לשעה שישית, כך שאף פעם הוא לא לבד והוא אפילו נהנה מזה.

יש אולי ילד גדול יותר שהוא מכיר ויכול לחכות

ביחד איתו? אולי יש אפשרות שהוא יהיה בצהרון רק לחצי שעה הזו?

סמדר ר

New member
פתרון אפשרי: לברר אם אחת האמהות מהכיתה

תוכל להוציא ואתו (תמורת תשלום) מדובר בכחצי שעה, ואם מדובר בחבר/ה טוב של הילד כולם יצאו נשכרים! בהצלחה!

שני פתרונות שעולים לי - לדאוג שהגדולה

שבתיכון תאסוף אותו ותהיה איתו עד שאת מגיעה או למצוא אמא של ילד בכיתה שיכולה לאסוף אותו ושהוא יהיה אצלה עד שאת מגיעה (בתשלום סמלי, אם צריך). אני לא הייתי נותנת לילד בכיתה א' לחכות לי בביה"ס, אפילו לא חצי שעה (מה גם שאת אומרת שלפעמים זה יהיה יותר). ובנוגע לבקשה שלו, תסבירי לו שזה בלתי אפשרי ושאת תגיעי בכל יום הכי מהר שאת יכולה כדי להיות איתו. ילדים מסתגלים מאוד מהר למסגרות חדשות. אנחנו אלה שקשה לנו

שירי ל

New member
מה שאני הייתי עושה-

זה רושמת אותו לצהרון ובאה לקחת אותו ברגע שיכולה. לא סומכת על ילדים ולא מתחננת לטובות של אמהות אחרות ובטח ובטח לא משאירה אותו ברחוב לחכות. וככה גם אם קורה לך שאת נתקעת או מאחרת את יודעת שהוא מקבל ארוחת צהריים ושומרים עליו ואת לא צריכה להרגיש אי נעימות מאף אחד. נכון - טלוויזיה זה לא הכי איכותי בעולם אבל לפחות הוא בפיקוח ואת לא נזקקת לטובות. אולי בגלל שמדובר במעט זמן את יכולה להגיע איתם לסידור של תשלום מוזל?

למעלה