מה אתן עושות ש...

milky21

New member
מה אתן עושות ש...

הקטנצ'יק (בן השנתיים) אינו רוצה לעשות אמבטיה - וזה לאחר שכל הדיבורים וההסברים וההכנות מראש - לא עזרו האם אתן לוקחות אותו בכח? האם אתן מוותרות? - שיילך לישון בלי להתרחץ שוחד? או יש לכן רעיונות יצירתיים ומועילים אחרים? אשמח לעזרה תודה

buba300

New member
נותנים לו גירויים באמבטיה

בובה שמקלחים אותה ביחד. מורידים לה את הבגדים וחופפים לה את הראש וכו'... ובינתיים מקלחים את הילד.

yaelyb

New member
אצלנו גילינו לו את ה"גשם"

פתחנו את הטוש מלמעלה (ולא כמו בדרך כלל) והוא התלהב שיורד עליו גשם, אבל אצלי הוא גם אוהב את האמבטיה אז סתם זרקתי לך רעיון

דברים שאפשר לעשות רק באמבטיה

בועות סבון, קצף, ציור עם צבעים מיוחדים לאמבטיה משחקים של אמבטיה אקדח מים

תלוי ביום ותלוי בכמה הילד נוטה לקחת

מצבים שהם לא שגרה ולנסות להפוך אותם לשגרה. אם זה יום שלא יצאנו מהבית, או יום חורפי שלא התלכלכו אני אשקול לוותר... אצל השוודית אני מעדיפה לא לוותר, משום שהיא ישר תנסה להנהיג את זה כמנהג קבע

משלבת

יש באמבטיה הרבה צעצועים שהם רק של אמבטיה. אם הצעצועים לא מושכים מספיק, אני מכיניסה בכח, ואז מעניינת בצעצועים ובשירים כדי להרגיע. לאחרונה גיליתי דבר חדש- הן ממש אוהבות להתקלח איתי.

מונקית

New member
ה"פטנט שלנו" (גם בן שנתיים)

1. אחרי האוכל בערב אני אומרת לו: בוא נרוץ מהר מהר לאמבטיה. אז עושה כאילו אני רצה מהר והוא מייד רץ. 2. אם אני כר באמבטיה הוא לא אני מתחילה לשיר שיר "אני שוטף ידייים. . . " והוא מגיע כי אני עושה כאילו אני "סופר נהנית" 3. מבקשת שיבוא לעזור לי לקלח את- מה שנמצא לידי, אתמול זה היה כדור, פעמים אחרות בובה ולפעמים סתם קוראת לו שיראה איך אני שופכת מיים מכלי אחד לשני. ואז הוא נכנס. . . אבל הכי חשוב- הוא לא מאוד מאוד עייף, כשהוא עייף אין מה לדבר, אני משכיבה אותו בלי מקלחת ובבוקר מקלחת.

אצלנו כל אמבטיה היא "חגיגה"

בועות סבון שנמצאות באבטיה דרך קבע כל צעצועי הים (דלי, כף מסננת וכו') נמצאים בסלסלה באמבטיה בדרך ממלאים אמבטיה עם קצת מים ומשחקים תוך כדי אני חופפת את הראש הופכים את המקלחת למשחק ברור שיש ימים שעושים מקלחת בציק צאק בלי כל הנ"ל, וקרה אף שנשפכו ללא מקלחת (זה לא הרג אף אחד) עוד טיפ שעבד אצלנו מעולה הוא הצבעים לאמבטיה - אפשר "לצייר" על הקרמיקה וזה נשטף במים הילדים אוהבים את זה מאוד - אני פחות כי זה כאילו נותן לגיטמציה שמותר לצייר על הקיר מודה שאחרי שקיבלנו פעם אחת לא קניתי שוב - אבל מבחינת הילדה זה היה שוס

למעלה