מה אתן ממליצות לעשות?

בת223

New member
מה אתן ממליצות לעשות?

אני בת 16, ואני והחבר החלטנו לרדת אחד לשני, אני מאוד מאוד רוצה את זה, גם מלפני שהחלטנו על כך הורדתי שיערות למטה, אבל רק חלקית. ועכשיוו כשהחלטנו על זה, אני רוצה להוריד לגמרי אבל יש בעיה, בד"כ הורדתי בגילוח וזה השאיר נקודות אדומות, אבל לי זה לא הפריע כי עשיתי את זה בשביל ההיגינה. אני מפחדת שזה יפריע לו אבל אני מתפדחת ללכת לקוסמטיקאית כדי לעשות שעווה, מה לעשות? אני דוחה את זה שנרד אחד לשניה רק מהסיבה הזו! ולהוסיף שאחרי שאני מגלחת שם נוצרת לי תחושה של גירוי , שגורמת לי לפעמים לאי נוחות.

יותר טבעי?

שלום, הכייף ביחסי מין, בעיקר כאלה שלא מערבים חדירה ומצריכים גלולות או קונדומים, הוא שהם יכולים להיות ספונטניים, טבעיים, לקרות בלי הרבה תכנון או מאמץ. כל ההתרגשות הזו מסביב לסקס האוראלי ההכנות והתסכול לא מאפשרים לך באמת להנות ממה שאת ובן זוגך הולכים לחוות יחד, כי את כל כך עסוקה באיך יהיה. תכלס, הוא לא ישים לב, ומן הסתם יהיה חושך למה לא פשוט לזרום, לראות אם מתאים לך או לא ולא לתת לכם להרגיש שזה מאולץ או מתוכנן מדי אם תתכני יותר מדי ובסוף לא יתחשק לך אז גם כן תתבאסי פשוט לראות מה מרגיש לך נכון ומתאים באותו הרגע. בלי לחץ.....

בת223

New member
את צודקת...

באמת אני מאוד לחוצה מזה, וזה בטח לא ייתן לי באמת להנות. אבל מה בקשר לגירוי? האם זה טבעי שמגרד לי מאוד באיזור אחרי שאני מגלחת? ומה אפשר לעשות נגד זה חוץ מלמרוח קרם, כי כל קרם שניסיתי לא עזר /= ושאלה אחרונה, האם ריח משם זה נורמאלי? האם זה מעיד על בעיה? או שזה תלוי איזה ריח? תודה!

למעלה