מה אתן לובשות ליום הראשון ללימודים?

RoniLiron

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo68.gif אני ^^

הג'ינס החדש מקרוקר
חולצה לבנה עם משהו כתוב עליה בכחול כהה מזארה
ואנס סליפ און שחור לבן
שיער פזור - אני חושבת שפן...עם קשת לבנה דקה

M a M u S h A

New member
חחח..תודה../images/Emo25.gif

נוו זה חם מידי עם ג'ינס, ואני מתה על החצאיות המתנפנפות האלה

coosit123

New member
../images/Emo68.gif עונה....

אני לובשת ג'ינס של קרוקר.. וגפייה פשוט כזאת בצבע לבן...מדדתי את זה זה פשוט סוףףףף....יאאא אני נראת פשוט מושלמת בזהההה..=]

maayan250250

New member
אני....ביצפר חדש ../images/Emo13.gif

צריך רושם טוב חחח ג'ינס חדש מלי קופר...קניתי עכשיו הוא ממש ממש יפה ויושב טוב... בהיר כזה עם קצת קרעים ממש בקטנה וכאילו על הכפתורים יש כמו יהלום כזה בצבע אדום...ממש עדין ויפה... חולצת ביצפר בצבע לבן עם צווארון שרשרת שם, חישוקים זהב ניראה לי אדידס עם פסים בטורקיז או אולסטאר לבנות.... אמממ סנדלים על פלטפורמה זה נראה לי יהיה יותר מדי... לא יודעת.... פן אני חושבת, וקשת אדומה עבה עם נקודות לבנות...ניראה לי חחח... אהה ועל הידיים צמידים הקבועים

maayan250250

New member
חחח תקני

אממ כל מיני: צמידים מחרוזים חומים מתאילנד ואתיופיה... צמידים שחורים וורודים מגומי צמידים מחרוזים שחברים וחברות קנו/הכינו לי

amit641

New member
יפהה

גם לי יש צמידים קבועים..חהחה והג'ינס שלך עם הכפתורים מאחורה הוא שתי כפתורים אחד ליש השני או כפתור אחד בצד ימין של הכיס וכתפור אחד בצד שמאל? כי אם כן את זה שעם כתפורים בצדדים שונים גם לי יש :) בהצלחהה בביצפר החדש!!

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifוואי אין לי שמץ!:[

אני רוצה לקנות ג'ינס חדש או משו.. ואני יחפש גם חולצה כי חרשתי על כולן=[ רר

היום הראשון שלי היה היום -

לבשתי גופייה לבנה עם קפוצ'ון מאחורה, מעליה גופיה ירוקה עם מחברי-מתכת בחלק שעל הכתפיים, דומה לסגירה של אוברול, כשהגופיה מציצה מלמטה, מהכתפיות, והקפוצ'ון מאחורה. דגמח אפור די גדול וחיקוי קרוקס שחור. בשיער קוקו גבוה יחסית לבדרך כלל - מאוד השקעתי.

«Pink Girl»

New member
היום הראשון שלי היה היום ../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

וזה מה שלבשתי
מה דעתכם?

JustStav

New member
זה השורט ג'ינס מגריפ? כמה עלה לך?

ממש יפה התלבשת! אני אוהבת את הסגנון

למעלה