יפה.
A anorectic Snowhite New member 30/8/06 #63 למה פן? כולה ביצפר ואכן, אם בא לך לשתף בעניין השפשופים, כולנו נשמח
ה הילה טוביאן המלכה New member 30/8/06 #87 ../images/Emo204.gif חשבתי להסתפר ואז הפן יישאר לי ליום הראשון של הביה"ס אבל לא הסתדר לי מבחינת הזמנים. כנראה שבסוף אני אקלע צמה ואוסיף קשת או משהו.
../images/Emo204.gif חשבתי להסתפר ואז הפן יישאר לי ליום הראשון של הביה"ס אבל לא הסתדר לי מבחינת הזמנים. כנראה שבסוף אני אקלע צמה ואוסיף קשת או משהו.
ה הילה טוביאן המלכה New member 30/8/06 #85 ../images/Emo204.gif תודה בננות! בנוגע לבעיית השפשופים- לוקחים נר, ומשפשפים את השעווה שלו על הבפנים של הנעל, איפה שהיא יוצרת שפשוף. עפ"י הבנתי זה מרכך את האזור של הנעל או משהו כזה
../images/Emo204.gif תודה בננות! בנוגע לבעיית השפשופים- לוקחים נר, ומשפשפים את השעווה שלו על הבפנים של הנעל, איפה שהיא יוצרת שפשוף. עפ"י הבנתי זה מרכך את האזור של הנעל או משהו כזה
M momososo New member 30/8/06 #6 אני חולצה שחורה קצרה עם שרוולים נפוחים סקיני שחור חגורה חומה רגילה כזאת בלי אבזם או משהו בע נעלי מוקסינים קטנים בחום מזמש תיק צד גדול שחור
אני חולצה שחורה קצרה עם שרוולים נפוחים סקיני שחור חגורה חומה רגילה כזאת בלי אבזם או משהו בע נעלי מוקסינים קטנים בחום מזמש תיק צד גדול שחור
ע עליסה להתראות New member 30/8/06 #15 ../images/Emo8.gif ממש לא בא לי לראות את הפרצופים אני הולכת לראות כל כך הרבה אנשים שממש אין לי חשק לראות. אחח.. למה זה מגיע לי? מי יצר את החברה הזאת? איזו תרבות מטונפת ומזוייפת.
../images/Emo8.gif ממש לא בא לי לראות את הפרצופים אני הולכת לראות כל כך הרבה אנשים שממש אין לי חשק לראות. אחח.. למה זה מגיע לי? מי יצר את החברה הזאת? איזו תרבות מטונפת ומזוייפת.
« «•ƒly G‡®L•» New member 30/8/06 #23 מבינה אותך. אבל תהיה אופטימית,מי יודע מי יכנס לך לכיתה שנה הבאה
T The Desire Fairy New member 30/8/06 #27 חחחח את כמוני! אני גם לא מתכוונת לבוא ביום הראשון. אולי אני אבוא ל 5 דק' רק להגיד שלום ואח"כ אני אסע לים עם חברה.
חחחח את כמוני! אני גם לא מתכוונת לבוא ביום הראשון. אולי אני אבוא ל 5 דק' רק להגיד שלום ואח"כ אני אסע לים עם חברה.
י ילדה קטנה הייתי New member 30/8/06 #31 את לא רצינית |: לא טסתי לחו"ל עם אמא כדי לא להפסיד את השבוע הראשון בביצפר .. הכי כייף
ע עליסה להתראות New member 30/8/06 #92 מה??!?!?!?! למה?!?!!? מה יש בשבוע הראשון של הבצםפר!? זה סתם חרא למה !!! וואי לא כדאי לךךך מזל שזו השנה האחרונה שלי
מה??!?!?!?! למה?!?!!? מה יש בשבוע הראשון של הבצםפר!? זה סתם חרא למה !!! וואי לא כדאי לךךך מזל שזו השנה האחרונה שלי