מה אתן חושבות..............

Franz Ferdinand

New member
טוב...

אני חושבת שבריאן וג'סטין ייפרדו (למרות שאני ממש לא רוצה שזה יקרה אבל נראה לי שזה כן יקרה) בן ומייקל יישארו ביחד כי הם זוג מושלם! אמט וטד לא יהיו ביחד אבל הם ישלימו ויישארו חברים... מל ולינדסי כמובן יישארו ביחד!!! ותצטרף דמות חדשה - הבן\בת של מל ולינדסי!

Franz Ferdinand

New member
זה לא באמת קורה....

אם תקראי את ההודעה הראשית בשרשור הזה תראי שאלה הן ההשערות שלי למה שיקרה בעונה החמישית...

ofrikit

New member
זאת בדיוק הסיבה שלא הבנתי../images/Emo58.gif

כי בן ומייקל מן הסתם נשארים ביחד,הם מתחתנים ובריאן וג'סטין נפרדו בעונה שלישית אז חשבתי שאת רואה ביס ואת מדברת על עונה 3

ofrikit

New member
אה כן ../images/Emo58.gif

ומלינדזי נפרדו בסוף עונה 4 אז איך הן ישארו ביחד?

Franz Ferdinand

New member
כתבתי ../images/Emo58.gif

שנראה לי שהן ישארו ביחד... לא ראיתי את סוף העונה הרביעית ולא ידעתי שהן נפרדות בסופה... (תודה על הספויילר
, אפילו שסימנת, אני לא יכולה לעמוד בפיתוי של ספויילד, אני חלשה מדי...
)

ofrikit

New member
אהה מצטערת

פשוט הנחתי שאם את מתארת איך עונה 5 תהיה אז קרוב לוודאי שראית את הרביעית (כולל הסוף)

E2100

New member
השאלות לא פתורות לגבי ג'סטין

בעונה הרביעית פרק 414{ סוף הפרק } יש לי הודאה -שבראיין אמר לג'סטין שסוף סוף עם עוברים ביחד -הוא לא אמר לו ,בוא נתחתן {כי כודם כל בראיין לא מאמין בחתונה ..?! אבל לגור ביחד והוא אמר הזה בסוף
זה מספיק לי ולכם המעריצות מה אתם אומרות על ההפתעה בראיין עוד קשוח אבל ג'סטן תמיד מרגיע אותו

E2100

New member
האמת אולי _העונה5 בטח תפתיע

כי פורסם גם שהעונה 5 היא הסיום
וזה גם מאתר הרשמי של סקוט לוואל ובאתרים שמכילם ספוילרים {פורסם שם שהיה יכול להיות עונה6 אבל זה שמועה אין 6 חבל -בספטמבר חודש הבא
כוכבי QAF יחזרו לטורנטו לצלם אז תיהיה יותר אפשרות לתת ספוילרים וסיפורים על הסאט -פיקה
תתכונני

למעלה