מה אתן חושבות?

מה אתן חושבות?

אני בת 17 וחצי ויש לי חבר חייל בן 20 עוד מעט.. אנחנו כבר שנה וחצי יחד והקשר פשוט מדהים. הבעיה היא שאנחנו עוד לא שכבנו.. והוא לא לוחץ עליי, אני אוהבת את זה שהוא מכבד אותי ולא לוחץ והכול אבל אני כן מרגישה שהוא צריך את זה ורוצה את זה. אני בעצמי לא החלטתי אם אני רוצה, מצד אחד אני כן רוצה כי אני יודעת שזה יחזק עוד יותר את הקשר ושזה משהו שממש משלים את הזוגיות אבל מצד שני אני קצת חוששת מהמצב עצמו, וגם פעם דיברתי עם אמא שלי על זה והיא לוחצת עליי שלא לעשות את זה כדי שאני לא אתחרט על זה. מה אתן חושבות? מה אני צריכה לעשות?

busted3

New member
מוכר ../images/Emo9.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שיכולתי להזדהות איתך לפני חצי שנה כמעט.. הייתי בת 17 וקצת, חבר שלי היה בן 19, היינו גם זמן מכובד ביחד [שנה] ועברו לי בראש בדיוק אותן מחשבות.. הוא לא לחץ עליי, והוא אמר שהוא לא צריך את זה ושהוא יכול "לחכות" עד מתי שאני רוצה. מצד שני, גם אני קצת חששתי מזה, חששתי מזה שלא יהיה לי מה "לתת" לו יותר.. כל מיני. מההודעה שלך אני מבינה שאת בעצמך לא יודעת אם את רוצה או לא, אז התשובה הכי הכי טובה שאני יכולה לתת לך, זה לפעול לפי האינסטינקטים שלך. לא קרה לך אף פעם שהתכרבלתם במיטה והרגשת שאת פשוט רוצה להרגיש את האדם הזה הכי קרוב שאפשר? שאת רוצה להגיע איתו לרמות אינטימיות גבוהות מאוד? אני לא יכולה להסביר את זה אחרת. זה בא ממך, וזה בא מרצון טהור לעשות את זה מאהבה. חשוב לי לציין שזה בסדר לבוא לזה עם חששות, אפשר לרצות וגם לחשוש בו זמנית. תראי, אם תעשי את זה עכשיו כשאת עוד לא שלמה ולא לגמרי מרגישה שאת רוצה, זה סתם יציק לך אחרי זה במוח. לי היה חשוב שזה יגיע ממש כשאני רוצה, כדי שזה לא יטריד אותי ואני אתחיל להתחרט על זה. בשורה התחתונה, את צודקת. זה מדהים. זה מחזק את הקשר וזה כ"כ הרבה יותר טוב עם מאשר בלי. אפילו החבר שלי, שבדרך כלל בנים לא מרגישים את זה במיוחד כמו נשים, אמר שהוא פשוט מרגישה קרוב וקשור אליי הרבה יותר, וזה פשוט קירב אותנו. כמובן שהקשר היה חזק גם ככה לפני [בכל זאת שנה] אבל זה עשה נפלאות. הייתי אומרת לך, חכי עוד קצת, זה עוד מתבשל אצלך.. ברגע שתרגישי שאת רוצה להתנסות איתו במשהו חדש, פשוט תזרמי עם הרצון הזה. אל תעצרי את עצמך. זה טוב.
אני מקווה שאחרי כל החפירה הזו, הועלתי לך במשהו..

ברור..

האמת קרו לי כמה פעמים שהיינו במיטה וזה פשוט זרם אבל לא עד הסוף כי לא הייתי בטוחה.. אני חושבת שעדיף שאני אחכה ולא סתם אמהר ואז אתחרט על זה,השאלה היא אם לא ימאס לו בסופו של דבר.. כי כמה בן אדם יכול לחכות? תודה רבה על העצה :)

GrowingMadness

New member
חמודה ../images/Emo9.gif

האמת, שלפי מה שאני קולטת מהתשובה שלך- גם את לא יודעת כלכך מה לעשות. לדעתי, חכי עד שתרגישי שאת באמת באמת רוצה לעשות את זה, ואז פשוט.. לכו על זה.
אל תחשבי על זה שזה "מחזק את הקשר" שלכם וכאלה, כי לדעתי דווקא הציפיה והרצון לעשות את זה מוסיפים מעין "ריגוש" כזה. כאילו יש עוד משהו שאתם צריכים לעשות עליו ווי. משהו כזה.
בכל מקרה, חכי לרגע שבאמת תדעי מה את רוצה, כי בקטע הזה אמא שלך צודקת. חכי עד שתהיי מוכנה [כי בכל זאת... פעם ראשונה], אחרת באמת תתחרטי על זה. כל הכבוד לו שהוא לא לוחץ עלייך ומכבד את הרצונות שלך, אהבתי
בהצלחה

כן..

האמת שזה ממש משמח אותי שהוא לא לוחץ ושהוא מכבד.. כי אני רוצה לעשות את זה מרצון ולא בגלל שאני חייבת. אבל הקטע הוא.. איך באמת יודעים שרוצים ללכת עד הסוף? מקווה שאני אדע מתי, ושלא אתחרט תודה :)

GrowingMadness

New member
אל דאגה, את תדעי.

זה כמו שאת יודעת מתי בא לך שוקולד, מתי בא לך לשתות קפה ומתי בא לך לנשק אותו. תחושה כזאת.

xenadream

New member
איך שאת מרגישה!!!

אבל לגמרי! אף אחד לא צריך להיכנס לך או לו לתחתונים. שנה וחצי זה המוןהמון זמן, גם לקשר וגם בלי לשכב [חחח סורי] , לדעתי כדאי (=

חחח..

תכלס נכון, זה המון זמן.. ואני באמת מקווה שזה ימשיך ככה.. עדיף שאחכה עוד קצת עד שאני אהיה סגורה על זה 100%

אני נמצאת באותו מצב שלך , אפילו באותו תקופת

זמן גם אני עם החייל כבר שנה וחצי , אני בת 18 וחצי והוא 19 וקצת... בזמן האחרון יוצא שאני רוצה לעשות את זה בשבילו ואני אומרת לו את זה... אבל הוא מכבד ומעדיף שזה יהיה מתי שאני ירצה ושזה לא יההי לחוץ.. לכי לפי ההרגשה שלך.. אם את מרגישה מוכנה אז לכי על זה , אם לא אז עוד כמה חודשים לא ישנו משהו...

צודקת..

אבל זה מטריד אותי במחשבות.. למרות שהוא אמר שהוא יכול לחכות אני מרגישה שממש קשה לו עם זה.. אבל בכל זאת, אני צריכה לעשות את זה מתי שאני ארצה ולא רק בגלל שהוא רוצה.

toxic babe

New member
כמה שזה קיטשי

התשובה נמצאת אצלך. זה באמת מאוד אינדווידואלי... אם את מרגישה שאת בטוחה בקשר שלכם ואת יודעת שזה הדבר הנכון לעשות, אז למה לא? אני הרגשתי מספיק בטוחה אחרי 4 חודשים ביחד. בסך הכל, את לא צריכה לרצות את חבר שלך, הוא יחכה כמה שצריך. בגדול, אני שומעת מה שיש למשפחה שלי להגיד ועושה כמו שאני רוצה :) אם את רוצה לשמוע "לכי על זה" אז לכי על זה

למעלה