מה אתן חושבות על זה?

• פותח הנושא eieee
  • פורסם בתאריך

eieee

New member
מה אתן חושבות על זה?

האם גם אתן הסתבכתן איך תהיה מערכת היחסים עם הילדה שלכם לעתיד? פתאום הבנתי שמחשבות על היריון באו רק במחשבות על בן והיום קלטתי שאם אהיה בהיריון עם בת התפיסה תהיה שונה לגמריי? די נבהלתי מכל סימני השאלה שעלו לי. אולי זה בגלל שאני בסרט ללא אמא? אשמח מאוד לדעת מה יש לכן להגיד על זה כדי לדעת איפה אני עומדת בסקלה. תודה ושבוע נעים. עינת

אשבל1

New member
היי

דווקא לי היה מאוד טבעי ללדת בת, ובגלל החוסר שלי באם מנסה לקיים איתה מערכת יחסים מיוחדת ודי פרפקציוניסטית, כלומר מנסה שזה יהיה עבורה מושלם ללא החוסרים שאני חיה אותם יום יום.. מעבר לזה מה שבא ברוך הבא העיקר שיהיו בריאים ואנו נהיה בריאות עבורם.

eieee

New member
אני מפחדת..

שזה יהיה לא טבעי עבורי אולי משום שגם אין לי אחיות אלא רק אחים (אז הצד הגברי יותר דומיננטי בנוכחותו) ןגם איבדתי את אימי בגיל צעיר. אני פשוט מפחדת שאני יתסבך את מערכת היחסים שלי איתה בגלל כל זה ואולי זה כן יבוא טבעי. בכל מקרה אני גם מאמינה חזק שהעיקר שהילדים יהיו בריאים. מקווה מאוד שזה ייפתר אצלי. תודה על התגובה. עינת

לי יש בן...כך שאני לא יודעת איך זה

יהיה אם תיוולד לי בת... אבל אני לא חושבת שזה משנה אם זה בן או בת, עצם ההפיכה לאם היא שמעלה זכרונות וגורמת לכל מיני מחשבות של מה אם? בכל אופן, אל תדאגי...כשתגיעי לגשר תחצי אותו... ...אנחנו פה...

עודליל

New member
אני בהריון ואני מרגישה שאם אני אלד

בת אז יהיה לי הרבה יותר קשה, רק מהמחשבה שמה יקרה לה כשאני אמות יום אחד ויעזוב אותה, לא יודעת למה אבל עם הבן שלי המחשבה הזו לא עוברת לי בראש. (אולי כי אני לא יודעת איך מרגישים בנים שמאבדים אמא) אני יכולה להגיד שמצד אחד אני מאוד רוצה בת, (לנסות להיות אמא מדהימה לילדה כמו שאמא שלי היתה לי) ומצד שני אני מתה מפחד מאיך אני אסתדר עם בת. (ושחלילה אני לא ישליך עליה את הכאב שלי) והכי גרוע זה שאני אמורה ללדת ממש באזכרה של ה11 חודש אז הכל בכלל טעון עוד יותר. אולי עדיף בנים.

אשבל1

New member
קודם כל מאחלת לך המשך הריון קל

וכאם לשתי בנות ובן, בת זה נפלא, לבת תוכלי לספר עלייך ועל אימך והיא תתרגש איתך וכשתגדל תדע להזכיר אותה בזמן הנכון(הבן שלי עדיין תינוק) בנות הן רגישות ומשתדלות תמיד לעזור וזה כיף גדול !!! מבחינה נפשית אכן גם לי יש פחדים שלא ישארו בלעדי חלילה, והתקופה שלאחר הלידה עם העייפות והכל אינה קלה אך זה גם לאחר לידת בן, בהצלחה ויהיה טוב

צבינגית

New member
האמת, שאני נורא מפחדת מזה,

אבל מעדיפה לדחות את ה"דיון" עם עצמי בחששות הללו, למצב שזה (בעזרת השם) יהיה ראלי יותר.

למעלה