מה אתן אומרות..

ליט 30

New member
מה אתן אומרות..

על אקס שלא מפסיק להתייעץ בי כאילו אני החברה הכי טובה שלו... כאילו שכח שגרם לי להרים ידיים לפני חצי שנה..! מה לעזא' הוא רוצה ממני? איך להתנהג? מה לומר? באיזה כיון להחטיף את הסטירה?

התלבטתי

אם לכתוב ימין או שמאל החלטתי מרכזחדש!וחזק!

כאפה מליברמן

עשוייה להיות הסטירה האחרונה שהבנאדם ירגיש אי פעם. אחריה הוא יכול להיות פשוט קו נסחפת דא יקירי _-------- _________________------__________________________________________________________ זהו.

t o t a l

New member
ואני אומרת - למה להרביץ?

אם את שואלת אותי זה די נעים לך "השיתופים" שלו.

ליט 30

New member
בהתחלה כן...

עכשיו זה די מעיק, לא מעונין להיות החברה הכי טובה עכשיו של האדם שלא רצה אותי בתו כזו קודם.

EFRATY10

New member
להתעלם ,להתחמק.

אם רוצה לדבר איתך תגידי שאין לך זמן .

תלתלית3

New member
אתם יכולים להישאר ידידים

טובים כל זמן שאין לך רגשות כלפיו וגם לא אין כלפיך. אין פסול בכך אלא אם הוא מפריע לך לקשר חדש ומספר לך דברים שלא נעים לך לשומעם.

ליט 30

New member
תודה תלתלונת..חושבת כמוך..

אני מאמינה שבהמשך אנחנו נשאר חברים טובים אבל סביר להניח שזה יהיה בזכות הצוציקית שיושבת ביננו ומגשרת על הפער/הכעס והרגש גם. כרגע מבולבלת אני מכל ה..מי אני? והאם אינני אני אז מי אני בכלל... מצד אחד יודעת מה רוצה, עומדת על הרגליים, חזקה ומתחזקת משניה לשניה, מצד שני..מחשבות אצלי בראש כמו סחרחרה בגן ילדים. הזמן יעשה את שלו..לא??

תלתלית3

New member
יפה אמרת

ראשית, תזכרי שהילדה היא של שניכם ותמיד אתם תהיו הוריה ואין תחליף ורק בשביל זה כדאי להיות בקשר טוב.\לגבי עצמך אני מבינה שאת טריה אז תני לעצמך לבנות את עצמך מחדש ורק אח,כ הכניסי גבר חדש. קודם אהבי את עצמך ודעי מי את ללא בן זוגך ואז השמים הם הגבול. היזהרי כי יש הרבה "נצלנים" בחוץ. אל תעשי עניין מכל קשר, זרמי איתו ואם לא, המשיכי הלאה בלי טיפת דימעה.

ליט 30

New member
בדרך למדרגות הרבנות - חתיכת טריות..

זוכרת את הצוציקית, ומונעת מאהבה! תודה על הטיפ לגבי ה"נצלנים", למזלי פגשתי עד כה רק גברים מקסימים, ופתאום אני מגלה שיש בעם הזה כאלה שגם יודעים לדבר ולהסביר. בכל מקרה אני משתדלת להנות..

:}}

תגשי אליו.. תביטי לו בלבקנית של העין.. תרימי ברכית.. שגרי ישר לבפנוכו של המידל של ה"חיים" ש'לו... ואת עושה לו אחושקשוקי של פנטזיה.. ולך...שקט נפשי והתמוגגות פיזית..

קטי30

New member
ואני אומרת:

מאמי, אם את באמת רוצה את יכולה לנסות לפחות לגרום לו שיבין יש שלל דרכים ואופציות בכדי להבהיר לו שאת לא מעונינת. לא מבינה מה עניין שמיטה להר סיני ( בקטע עם הילדה ) אז, נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (תעשי עם הצוואר כמו פרידמן *חלי* בארץ נהדרת שיהיה לזה אפקטיביות) שהוא אבא של הילדה שלך ונכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (כנ"ל) שטוב שיש יחסים טובים בין ההורים ושזה לטובת הילדה אבל- מכאן ועד להיות היועצת או האוזן קשבת שלו ?? לא נראה לי שהגעת למקום הזה שאת כבר שוכחת/סולחת/מבינה וגם אם תגיעי למקום הזה עדיין יש דברים שנחרטים בלב וגם אם הם מגלדים נשארת צלקת לכל החיים. ואני בהחלט יכולה להבין ולהצדיק אותך ומי שלא סימן שהוא לא היה שם כי עם מה שהוא עשה לך ולילדה ועל זה אני אומרת : בישלת דייסה תאכל אותה
מה חשבת ?? לאכול את ה
ולהשאיר אותה שלמה ?? את לא מריחה שהוא מנצל אותך ואת החולשה שלך אליו?? אל תהיי נחמדה אל תהיי קשובה ואל תספרי אותו ממטר יש מצב שזה מחמיא קצת רק בהתחלה איזה דא זוו של "הוא עדיין זקוק לי" אבל בחיית זומזום באיזה שהוא שלך מתפקחים ומבינים שזה עוד סוג של תלות וניצול. ברגע שאת תחלטי מה את מרגישה באמת ואיפה יהיו הגבלות הברורים והמדויקים בנכם זה יהיה הרבה יותר קל לך להבהיר לאדון את זה כל עוד את לא ב100% שלמה זה בעיה מבינה ???

למעלה