מה אתן אומרות

יעלי א1

New member
מה אתן אומרות

שלום בנות אני מטופלת בטיפולי פריון כשנה בטיפול האחרון הייתי צריכה לעבור ivf אך מפאת מיעוט זקיקים עברתי iui (קיבלתי מינון גבוהה מאוד של הורמונים) מה אתן אומרות האם עשינו נכון וכמו כן האם אחת ממכן עברה תהליך דומה בו גופה לא הגיב ממש לטיפול התרופתי?

זואילי

New member
למה כוונתך במיעוט זקיקים?

האם מדובר בפחות מ 5 ביציות, או במילים אחרות low responder? כי את אומרת שאת מטופלת במינונים גבוהים מאוד. מה מצב ה FSH שלך ביום 3? תראי, זה כבר לא משנה עכשיו מה נכון או לא נכון לגבייך לאחר מעשה. היה מה שהיה והוחלט על הזרעה וקיבלת את ההחלטה. מה היה עד כה בפרוטוקולים שלך? יכולה לספר לך מנסיוני שכן, עברתי תהליך שבו לא ממש הגבתי כמצופה/כרגיל (ובינינו, מה זה בכלל כמצופה..) ורק אחרי 10 ימי סטימולציה הגוף עשה טובה והגיב. אבל המינונים שלי נשארו נמוכים כמו שהם ושאיבה הייתה אחרי 15 ימי סטימולציה. (כי אצלי רק נס יגרום לי להרות בהזרעה). יכולה רק לשלוח
כי אני מכירה את הבאסה...

יעלי א1

New member
2 זקיקים מובילים

הי זואילי, תודה על התגובה. ה- fsh שלי עמד על 9.2 מה היא כוונתך בכך שלא הגבת כמצופה?

זואילי

New member
../images/Emo4.gif

כי חשבתי שיהיה כמו בפעם שלפני, אז הגבתי מעולה למינונים נמוכים, העלייה בערכים הייתה טובה והדרגתית, הזקיקים התפתחו יפה וכולם סביב אותו גודל ותוך 8 ימים כבר הייתי מוכנה לשאיבה. היו 6 ביציות ו 90% הפריות. לא רע בכלל. וטיפול קליל בלי שום סייד אפקטס... רק שלגוף יש חיים משלו ובסיבוב הבא הכל היה עקום - זקיקים מופיעים ונעלמים, גדלים שונים ומשונים בלי שום קשר. רמות נמוכות בדם עד שביום העשירי סופסוף נצפתה תגובה ורק אחרי 15 ימי סטימולציה הגעתי לשאיבה. שוב 6 ביציות ואפס הפריות. אין צורך להסביר את ההלם והבאסה. מה גם שהיפ היפ הוריי, הביציות שלי נראות דיזאסטר.

ה-FSH גבוה

לא יודעת אצל איזה רופא את מטופלת, אבל אם כבר מינונים גבוהים, למה הזרעה לכל הרוחות והשדים? למה לא -IVF? בתחום של המגיבות ה"עייפות" - כולם יגידו לך שמשיח הוא האחד. משיח האב. בהצלחה

למעלה