מה אתן אומרות על זה?

גולדי2002

New member
מה אתן אומרות על זה?

מאמר של נורית דרור, מתוך פורטל הצרכנות BSH, שנקרא "שפחותיו של המבט". על נשים והמחיר הגבוה שהן צריכות לשלם בשביל להיות יפות. "אדון מבט" ו"גברת מראה" תמיד שם והם מסתכלים עליכן בכל רגע נתון. תהיו תמיד מוכנות.

sheda0ktana

New member
תהיי יפה ותיקני(ת)...

אבל זה לא רק זה, זה גם שאסור לנו להזיע (אנחנו? להזיע?), ואנחנו צריכות להסתיר את ריח הגוף שלנו (3 ב-99ש"ח בלבד...) והשיער שלנו זקוק קודם כל לפרוטאין ורק אח"כ לאהבה, וברור שכשאני עומדת לנאום מול 1000 איש הדבר שהכי מעניין אותי הוא סוג הסבון שבו השתמשתי, והבטן, הבטן הזו של בריטני ספירס. בטח שהיא בתולה, נראה אותה שומרת על הגזרה הזו אחרי שהיא מואבסת בהורמונים במטרה שהגברים יוכלו להנות מסקס בלי קונדום! (ועכשיו אני נעשית ממש עצבנית.. חכו שניה) ומה בדבר הלידה שלנו? מכירים את הסצינה מפתיחת הסרט של מונטי-פייתון עם חדר הלידה עמוס המכשירים, ורק דבר אחד חסר להם, והם לא זוכרים מהו? כל תהליך הלידה וההריון בנוי בצורה כזו שלרופאים יהיה נוח! למי אכפת מהיולדת? אחרי ניתוח פלסטי, חתונה-גירושין, אנורקסיה וורקוהוליזם, נשאר לי רק הכעס על זה שאני צריכה להלחם כדי לגלות מי אני באמת, מה זה באמת אומר להיות אישה, ואח"כ עוד להלחם כדי להוציא את זה לפועל, ולגברים, להם הכל פשוט כל כך...

למעלה