יש קיציס!
או קיי, לא קראתי את כל התגובות, ואני אשמח להיות הראשונה שאומרת את העיסת טלויזיה שמעכו לי לראש הזאת, אבל אם לא, עם המחבר [``אור אן אנט..`` {חברים, ג`ואי בבית קפה יודע שהתינוק זכר..}] [לקשי ההבנה מאוד- כבר אמרתי שקשה לי להשאיר דברים חצי מוסברים? תוסיפו ת``ףים איפה שנוח לכן] המוכשר הסליחה. -כן, אז- למה למה למה נידמה לך שתיאוריות על המפץ הגדול יותר טובות מהתאוריה על אלוהים? כמו שנו אמר, גם הפיסיקה מבוססת על תאוריות והשערות, ופעם אש נחשבה ליסוד, או כמו המסר מהסידרה שראינו בכיתה ח` לפעמים בשיעורי דליה, ``סופי לעת עתה``, משמע תלמדו את החומר למיבחן, אבל אל תיקחו אותו יותר מדי ברצינות. [למרות שהמסר יותר בכיוון של תלמדו את מה שידעו לפניכם עד גיל ארבעים, תיתחתנו ואז תתחילו ללמוד קבלה {עוד קישור *לא ממש* (תיראו, הדגשתי!) נכון, תיתעלמו ממני} - אבל אפשר להקצין את זה לכיוון הטימטומי בשביל הפואנטה]. -אני מיצטערת על כל הבילבול של הסוגריים, אני לא יכולה לקרוא את מה שאני כותבת בלי להוסיף. -שוב, מפצים גדולים זה לא אמיתי. [גם אם ניתעלם לרגע לבעיות של התאוריה בקשר למפץ הגדול בעצמה- כיתה מדעית כיתה מדעית, אבל לא צריך להגזים]. אם נוח לך לחשוב שאתה תוצר של אבק כוכבים, אתה לא צריך להרגיש שום חצי עליונות על אנשים אנטי אטאיסטים. אז לך יש אנשים חכמים, וספרים וניסויים, ובכלל תאוריה שנורא נחמד לשמוע עליה, והרבה אנשים חוקרים אותה ואפשר ללמוד עליה מכל מיני כיוונים ויש לך סיכוי פעם גם להיות מאלה שמשנים אותה. העניין הוא שגם באלוהים מאמינים כמות גדולה מאוד של אנשים, מכאן שההיסתברות מצביעה על כמות של אנשים אינטלגנטים בתוכם. ואנשים אנטלגנטים מטבעם צריכים עניין מסוים בחיים, ותאוריות יפות ומפורטות, איך להגיד, ברמה קצת יותר גבוהה מהתנ``ך. אז הם יחפרו בתוך הספר שלהם שהם כל כך אוהבים, ובתוך הספרים של האנשים החכמים היותר זקנים מהם ויוציאו דברים שהיו יכולים לספק לפחות ערוץ כמו נשניונל ג`אוגרפיק שלא משדר כל היום, אם לא ערוץ שמונה שלם עם הפקות מקור ישראליות. והרי כולנו כבר זכינו ללמוד שיש כזה דבר חוקרים ספרותיים, וגם הם מוצאים הוכחות ותקדימים לדברים שהם אומרים בספרים שכתבו לפניהם- זה נישמע מטומטם כי אולי זה מה שזה, אבל אנשים חיים חיים שלמים תוך כדי שהם מאמינים בזה, בשבילם זה אמיתי כמו התאוריות המטומטמות שלך [טימטום ברמה הכי תאורתית שאפשר, נא לא להעלב]. אז יש כאלה שחיים בעזרת השם וזהו, בלי להיתעמק יותר מדי בסיסמאות, יש כאלה שיודעים שהיה בום גדול ואז ענן ואז כדור ארץ ודינוזאורים ומטאוריט וקופים וגלגל- אבל הם אנשי הפריים טיים, לא לפיהם דנים תאוריות. ומספיק להגיד דברים רעים על התנ``ך והרב עובדיה יוסף, אלא אם כן יש לכם הוכחות.