מה אתם תופרים עכשיו

שש שבע

New member
אני שמלת כלה, ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד

לבן, ואופוויט, ופה ושם קצת כתמי צבע. איזה אור....

אז ככה:

מחר אתפור מכנסיים לחברה שנחגוג לה 40 בערב. אולי אצלם, אבל על השולחן, לא עליה. בהמשך החודש אתפור לה שתי שמלות פשוטות. מגיע לה. יש שמלת כלה אחת בעבודה. מוואל! אני בדרך כלל לא עושה כלות, אבל חרגתי במיוחד בשבילה, ודווקא זה נחמד. אשתדל לארגן תמונה. חצאית מסתובבת נוספת לאחיינית שקיבלה את החצאית הוורודה - כשאדע שהם באים לקחת אותה אתפור מכפלת למותן, אכניס גומי ואתפור מכפלת תוך חצי שעה. עד אז היא בפריזר של העבודות. שתי שמלות לעצמי, בגזרה זהה, כנראה יקרמו עור וכפתורים תוך שבועיים. הכנתי גזרה, יש בדים, יש רצון. זה חוץ מעבודה הרגילה.

אני שמלות למשפחה שלמה

או לייתר דיוק שמלות שיספיקו לאם ולבתה הקטנה לחתונת בת אחרת לחתונה ולשבע ברכות

אם יהיה לי זמן גם לצלם ולהעלות לפורום

הזמינו דברים די פשוטים, כך שאני לא בטוחה שזה ממש מענין

המכנסיים לחברה יצאו מצויין.

היא לא פשטה אותם, לדבריה, יום וחצי, ועוד שתי חברות רוצות כזה-כזה-בדיוק. שמלה אחת שלה כבר גזורה, כנראה שאתפור מחר, אבל אם לא אז במשך השבוע. אין צילום.

שמלה מבד מגבת

וזה סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

maybesure

New member
לא ממש עכשיו

אבל לאחרונה. מאחר ואני עוסקת במגוון אומנויות - התפירה היא רק בין לבין. לפני שבועיים תפרתי קלמר שייתרם במסגרת מבצע של אחת הקומונות בתפוז. הקלמר בעל 3 כיסים רכוסים ברוכסנים, נתפר מבד ריפוד עם אפליקצית כיסים קטנים מבד שנשאר לי משמלה עתיקה שתפרתי לבתי לפני 12 שנים. לפני שבוע תפרתי מכנסים מבד כותנה שחור דק שעליו מודפסת דוגמת פייזלי בחלקו התחתון. לא צילמתי.

רות מלר

New member
אני תמקה ארונות

קניתי חולצה בהגרה עודפים, בחנות המעטפת נראתה סבירה, בבית נוכחתי, שהיא ממש לא- אז פירקתי אותה, ואני בונה אותה מחדש. -בזכות השכנה של ויטוריו,קניתי לייקרות לשמלות- שתיים כבר יש שלוש נוספות בדרך ועוד אחת מבד שקניתי עם עדי בעיר העתיקה (שעד היום אנחנו לא יודעות כמה סינטטי יש בו, כשאני אלבש אני אדע אם חם בה.. ומכנסיי פרחוניים מטריקו, במקום אלו שהחתולה כיסחה. הלכתי ל'בוד

תפור עליך בהתאמה אישית

http://www.ettyjacobson.com/ettyjacobson/pics.asp?cat=5תכנסו לאתר שלי ותראו לקוחות שלי .עכשיו אני תופרת בגדים לחתונה, שבת, חתן ולחינה לשתי משפחות לכל משפחה אני תופרת לאמא ולשתי הבנות הצעירות .בניגוד ל יועצים העסקיים הממליצים לך להתמקד בנישה מסויימת למרות שהתמחתי ב"מידות הגדולות" המציאות מביאה אלי לקוחות מכל המידות מ36-62 ובכל הגילאים אפשר לומר ללקוחה רזה וצעירה לא כשרוצים את העיצובים שלי .נהפוך הוא הגיוון במידות מביא לגיוון בדגמים וזה עושה עניין וכף גדול בעבודה .אנסה להעלות דגמים שבעבודה .

למעלה