:} Anarchy in the U.K- sex pistols
ד דורין 245 מה אחרי New member 26/9/06 #25 ../images/Emo220.gif=/ אוקי אממ משתגע כבר מלך להיות/מלך האריות ועוד דקה ככה אקונה מטטה/מלך האריות וזה בגלל שאני מעצבת קליפ ואני אוהבת את השירים האלה!!!
../images/Emo220.gif=/ אוקי אממ משתגע כבר מלך להיות/מלך האריות ועוד דקה ככה אקונה מטטה/מלך האריות וזה בגלל שאני מעצבת קליפ ואני אוהבת את השירים האלה!!!
P Poppy92 New member 26/9/06 #26 אווימבה וואק אני אוהבת את השיר ממלך האריות אין דה ג'אנגל דה מייטי ג'אנגל דה לאיין סליפ טו נייט א ווימבה וואק א ווימבה וואק חחחחחחחחחחחחח בדיוק שרתי אותו היום
אווימבה וואק אני אוהבת את השיר ממלך האריות אין דה ג'אנגל דה מייטי ג'אנגל דה לאיין סליפ טו נייט א ווימבה וואק א ווימבה וואק חחחחחחחחחחחחח בדיוק שרתי אותו היום
ק קנפי New member 27/9/06 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור.. הווו אפרופו מורות סתומות... מתי את שולחת לי את זה כבר?? .. הווו וגם תמונות!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור.. הווו אפרופו מורות סתומות... מתי את שולחת לי את זה כבר?? .. הווו וגם תמונות!!!!
P Poppy92 New member 28/9/06 #34 . ספיר הטיפשה מחקה את כל התמונות שלך ולי יש רק את התמונות מנלונה פארק!
ק קנפי New member 28/9/06 #35 מה את אומרת על לרצוח אותה? אעאעאע נופר-יודה הסהרונית-מרלין-קרן-זאאאת! לא פייר נוו טוב לפחות תישלחי לי מהלונה פארק... [שייגעצ נכון? כי מהבצפר זה לא חשוב!] אבל תישלחי כבר #%$%U& ואם כבר אני כותבת.. אני צריכה לדבר איתך
מה את אומרת על לרצוח אותה? אעאעאע נופר-יודה הסהרונית-מרלין-קרן-זאאאת! לא פייר נוו טוב לפחות תישלחי לי מהלונה פארק... [שייגעצ נכון? כי מהבצפר זה לא חשוב!] אבל תישלחי כבר #%$%U& ואם כבר אני כותבת.. אני צריכה לדבר איתך