מה אתם שומעים עכשיו?

Vulnicura

New member
Florence + The Machine - HB,HB,HB

אלבום מדהים! בינתיים אלבום השנה שלי ואני ממש לא מאוכזב ממנו.
לדעתי: סרמוניאלס=כמה גדול, כמה כחול, כמה יפה>> לאנגס
&nbsp
הסינגלים גדלו עליי ברמות למרות שאהבתי אותם גם לפני היציאה של האלבום
שיר הנושא ו'מלכת השלום' כרגע האהובים עלי. גם "אמא", ו"עין שלישית" מצויינים.
את Long&Lost ו-Various Storms&Saints יותר קשה לי לעכל כרגע, גם Which Witch למרות שאני ממש אוהב אותו ואת הסאונד שלו, אבל הוא נבלע כרגע בין שאר השירים, אני מאמין שבהמשך הוא יגדל עלי. הבונוסים מצוינים ואני צריך עוד לתת עוד שמיעות לרצועות של טארגט, אבל מהכמה שמיעות שנתתי להם, אני מאוהב. "Pure Feelings" בין החזקים באלבום, וזה אלבום חזק. אין בו לדעתי שיר אחד חלש, ואפילו השירים שעוד לא עיכלתי, מדהימים אותי בכל שמיעה מחדש. יש לי כל כך הרבה להגיד על האלבום אבל הוא מרגיש לי חדש מדי. אני אצטרך זמן לעכל אותו כיחידה ולעכל אותו כאוסף שירים, אבל כרגע אני אוהב ונהנה ממה שאני שומע, אז גם לגבי שירים כמו סופות וקדושים שונים, או אבוד וארוך, אני בטוח שאעכל אותם בסופו של דבר.
&nbsp

Drunk in Love

New member
באמת אלבום יפה אבל לא הדהים אותי למעט כמה רגעים.

כבר כתבתי את מחשבותיי לגביו אבל אני שומע אותו בימים האחרונים המון אז זה תמיד משתנה

יש לאלבום הזה חצי ראשון מעולה וחצי שני שלא מצליח לשחזר את הראשון (מהדורה סטנדרטית בלבד), הבונוסים קלילים ואחלה בסה''כ, Which Witch מהיותר מעניינים ומיוחדים בפרויקט.
אני רואה שהרבה מסמנים את Mother כרצועה היותר חזקה באלבום אבל מודה שפחות התלהבתי ממנה למרות שאני מעריך את הניסיון המוזיקלי שנעשה בה ואת העובדה שהיא מאוד בומבסטית ועשויה היטב.
''מלכת השלום'' ו''כמה גדול, כמה כחול, כמה יפה'' עדיין ממוטטים אותי, ''סערות וקדושים שונים'' מפוספס אבל יפה ברמות, ''דלילה'' הברקה שלה וחייב לקבל קליפ ולהיות לסינגל הכי מצליח מהאלבום הזה.
''ארוך ואבוד'' יפה אבל יש לה המון שירים יפים והוא ספציפית לא מצליח לעשות לי כלום, ''נתפסתי'' גם לא בולט אצלי, ''ג'וד הקדוש'' מוצלח אבל מעדיף אותה דרמטית, ''העין השלישית'' חביב אבל פחות עושה לי את זה.
אלבום שהוא חצי-חצי כזה אבל אין בו שירים רעים והוא זורם מצוין ויש בו כמה הברקות ברמה של השיאים מ- Ceremonials ולכן אני אוהב אותו ובהחלט מתכוון לרכוש אותו.

Drunk in Love

New member
Nicola Roberts - Cinderella's Eyes

לפני ארבע שנים בדיוק שוחרר הסינגל הראשון Beat of My Drum

שומע עכשיו את האלבום הזה והוא עדיין נשמע מדהים. מהברקות הפופ של העשור הזה.
&nbsp
לאן נעלמת, ניקולה?

Drunk in Love

New member
Christina Aguilera - Bionic

לפני חמש שנים בדיוק Xטינה שחררה את אלבום האולפן הרביעי שלה, Bionic. לא מזמן כתבתי כאן למה אני מרגיש שדווקא האלבום הזה, שמבחינת מכירות והתייחסות של הציבור הרחב נחשב לכישלון, הוא מהפרויקטים היותר אייקוניים שלה, ולאו דווקא בגלל המוזיקה שהיא הקליטה בשבילו. עדיין עומד על זה שיש באלבום הזה כמה מהעבודות הכי יפות שלה ומבחינתי רובו המכריע עומד במבחן הזמן בהצלחה. מקווה שהיא בהמשך תחזור לחיפוש המוזיקלי ולהתנסויות שונות שהיא הייתה ידועה בהם עד לאלבום הזה.
זה הזמן גם לשבח ולפאר את עטיפת האלבום המדהימה והפוטושוט ההורס שעשו לאלבום הזה ואת ההופעות המהממות שקיבלנו מהתקופה ההיא.
&nbsp
#Justice4Bionic

Halcyon Days

New member
Ivy Levan- How Can You Trust

השיר האדיר שפותח את הסרט האדיר "מרגלת". רוצו לראות

Halcyon Days

New member
Mørland & Debrah Scarlett - A Monster Like Me

Just goooooooooooooooooooo to find the prince you thought you found in me, I better set you freee

למעלה