Jessie Ware - Want Your Feeling lights still shining in the room, you left me here
D Drunk in Love New member 5/9/14 #38 Jessie Ware - Want Your Feeling lights still shining in the room, you left me here
ד דר אמברלה1 New member 5/9/14 #40 איכזב אותי. בכלל חוץ מShare It All - כל השאר די איבדו גובה אצלי. (כמובן שאני מחכה לאלבום להתעמק וגם היא זמרת שלוקח לה זמן לגדול עליי.)  
איכזב אותי. בכלל חוץ מShare It All - כל השאר די איבדו גובה אצלי. (כמובן שאני מחכה לאלבום להתעמק וגם היא זמרת שלוקח לה זמן לגדול עליי.)  
D Drunk in Love New member 5/9/14 #41 Tough Love הוא הכי יפה שיצא לבינתיים לדעתי, בנקודות. Tough Love >> Want Your Feeling > Share It All > Say You Love Me   האחרון קצת כבד עלי אבל שיר מהמם בפני עצמו.
Tough Love הוא הכי יפה שיצא לבינתיים לדעתי, בנקודות. Tough Love >> Want Your Feeling > Share It All > Say You Love Me   האחרון קצת כבד עלי אבל שיר מהמם בפני עצמו.
ד דר אמברלה1 New member 5/9/14 #39 FKA twigs - Water Me מיוחד אך הוא תמיד מרגיש לי דמואי מהבחינה הזאת שלדעתי הוא יכול להיות ארוך ב2 דק' יותר. מרגיש כאילו הוא נגמר לפי השיא.   (חייב לומר שבפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי לעצמי : "מה זה החרא הזה" )  
FKA twigs - Water Me מיוחד אך הוא תמיד מרגיש לי דמואי מהבחינה הזאת שלדעתי הוא יכול להיות ארוך ב2 דק' יותר. מרגיש כאילו הוא נגמר לפי השיא.   (חייב לומר שבפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי לעצמי : "מה זה החרא הזה" )