מה אתם שומעים עכשיו?

DAN1EL

New member
חבל, כי "גימיק" זה מונח מעולם השיווק.

והזמרת הזאת יודעת את זה.
היא מינפה את הג'נדר שלה כגימיק.

DAN1EL

New member
כלומר - היא לא רק הייתה עצמה. היא גם רצתה

לזכות.

כשהיא הולכת ברחוב עם הזקן הזה - סבבה. לא גימיק. פשוט בן אדם שונה. או פשוט בן אדם כמו כל בני האדם.

בתחרות - כן. זה גימיק. וזה עבד לה.

ערן1987

New member
מי זה ה"אנחנו" הזה שאת מדברת עליהם?

כי אף אחד מחברי הפורום שהשתתף בדיונים על האירו' בכלל ועל אוסטריה בתחרות בפרט הזכיר את הנושא הזה בצורה שלילית. תמיד יהיו אנשים שיחשבו דברים שליליים על אנשים שהולכים נגד הזרם (לאו דווקא הזרם המגדרי), אין מה לעשות, אלו החיים.

אולי בעוד כמה שנים, אני מקווה, כל עניין המגדר שהוא לא גבר ואישה נטו יהפוך ליותר מקובל, אבל עד שזה יקרה, אם בכלל, נשים כמוה לא ייחשבו כ"רגילות", עם כל הצער שבדבר.

Showy

New member
החברה שלנו, לא רק בבפורום.

כן, אילו החיים, בוא נדכא אנשים עם נראות מגדרית שונה ונגיד שהם בדיחה וגימיק כי אילו החיים. צורת חשיבה ממש מלבבת שחותרת לצדק.
מאוד נוח לך בתור גבר סיסג'נדר שאין לך נראות שנתפשת כשונה לומר לאנשים עם זהות אחרת "אילו החיים". נורא נוח.

ערן1987

New member
רוני, בין אם תרצי ובין אם לא

טרנסג'נדרים וכו' לא נחשבים מקובלים יותר מדי בחברה שלנו, גם אם ההפתחות אליהם גדלה ככל שהזמן עובר. אפשר לחפור אחורה בזמן ולנסות להבין למה זה וכדומה, אבל בשורה התחתונה זה המצב כרגע ועם זה צריך להתמודד. מכאן והלאה, בזכות אנשים כמו הזמרת האוסטרית, המצב יכול להשתפר.

Showy

New member
אז במקום לצעוק שהם גימיק, אולי נתחיל

לקבל אותם. מה דעתך?

Showy

New member
חייבת לשים את התמונה הזאת!

בוא נראה אותך אומר שזה גימיק.

Showy

New member
ואם אני הייתי זמרת לא הייתי מפסיקה להנכיח את

זה לא מתוך גימיק אלא מתוך רצון לנראות חיובית לנשים שבוחרות להשאיר שערות. כי כמות הגנאי והשיימינג והאלימות היא ככ גבוהה, שזו המחאה שלי. לא חושבת שהנכחת שונות היא גימיק.

Showy

New member
אוי אוי אוי בואו כולנו נהיה אותו דבר כי אחרת

זה "גימיק"
נו באמת, בולשיט

ערן1987

New member
את לוקחת את המונח של הגימיק לכיוון אחר

לגמרי מהכוונה המקורית שלו.

DAN1EL

New member
בת' דיטו הייתה שם לפנייך.

ע"ע העטיפה של האלבום השלישי של הגוסיפ.

ערן1987

New member
גימיק ביחס למה? בפני עצמו זו האמירה שלך

כלפי הממסד הגברי, או משהו בסגנון, וזה סבבה. אבל דניאל הביא לך מקודם הסבר מפורט מאוד של מהו גימיק - וזה לא עומד בו בפני עצמו.

2Dirrty4U

New member
חייבת לשאול

מה הפואנטה בלא לגלח את השיערות בבית שחי?
מה זה מחאה? טרנד? סוג של פרובוקציה? עוד איזה משהו שקשור לפמיניזם? מרד סטייל "אף אחד לא יגיד לי מה לעשות"?

וזה רק בית שחי או שגם גבות, רגליים וכו' ?

*סקרנית*

Showy

New member
ככה אני בוחרת וככה אני רוצה.

זו הפואנטה. מה הפואנטה שלך בכן לגלח?
אני רוצה את האפשרות לבחור מה לעשות עם הגוף שלי ובחברה שלנו נשים עם שערות בכלל לא נחשבת לאופציה ומכוונים אותך למודל מאוד מסויים לפיו מה שראוי במרחב הוא אישה חלקה כי אחרת את מגעילה, מסריחה, לא אסטתטית, מכוערת, מוזנחת וכו'.
אני לא רוצה שהאפשרויות הבחירה לי בנוגע לגוף שלי יצמטמו כי זה הגוף שלי ואני רוצה להחליט לגביו מבלי שיביישו את הבחירות שלי ויגנו אותי. אז ככל שהמראה הזה יהיה יותר נוכח במרחב- ככה אנשים יותר ייחשפו למראה הזה ולא יראו אותו כמשהו חריג ולא ראוי במרחב.

Showy

New member
אני לא מבינה למה לעשות את הבחירות שלי

לגבי הגוף שלי נחשב ל"פרוקבוציה" ו"לעשות דווקא". אני לא עושה לאף אחד דווקא. אנשים שקשה להם לראות דברים ששונים ממה שהם רואים בדרך כלל חושבים שמי שמנכיח את השונות שלו כי זה מה שנכון לו- עושה דווקא כדי להרגיז או לעצבן.
ברור שבמראה הזה יש מחאה על כך שאני רוצה שיהיו לי אפשרויות בחירה בנוגע לגוף שלי,אבל אני לא עושה דווקא לאף אחד.

ערן1987

New member
את כן עושה דווקא

כי בכך שאת מעלה תמונות שלך ברשת כשאת לא מגולחת, כלומר מה שנחשב לפחות נפוץ בחברה שלנו כיום, זה הכי לעשות דווקא, כאילו את אומרת "תראו, אני עושה מה שבזין שלי!".

אני לא אומר אם זה טוב או רע, תעשי מה שבכיף שלך כמו שאומרים, אבל זה לעשות דווקא ועוד איך.

Showy

New member
אני לא קוראת ללהנכיח את המראה

שלי ולעודד אפשרויות בחירה של אנשים כ"לעשות דווקא". אתה רואה את זה כדווקא כי אני מנכיחה מראה שאתה לא רגיל אליו או שהחברה לא רגילה אליו. ולומר לי מה הכוונות שלי ולמה אני עושה את הבחירות שלי זו מה זו התנשאות.
זה מעבר ל"תראו אני עושה מה שבכוס שלי" זה יותר בכיוון של "תראו, יש סוגים שונים של מראה ולהיות שעירה זו אחת מהן וזה בסדר"

ערן1987

New member
"אני מנכיחה מראה שאתה לא רגיל אליו"

אז מה זה אם לא לעשות דווקא? את לא עושה את זה באגביות, את מעלה את זה בידיעה מוחלטת למה שאת עושה.

למעלה