Arctic Monkeys - AM
ע ערן1987 New member 22/10/13 #40 Rihanna - What Now מתכונן ועוד רגע יוצא.. מעניין איך היא תהיה הערב בכלל ובבלדות בפרט
A ARTPOP New member 22/10/13 #43 Lady Gaga - Do What U Want (feat. R. Kelly) עדיין סופר-מוצלח. פופ נהדר.
D DAN1EL New member 23/10/13 #45 שומע עכשיו שוב. עדיין סופר-סתמי. זה הקאמבק המאכזב של השנה מבחינתי, בינתיים.
א אבישי ר New member 23/10/13 #48 Lady Gaga - Do What U Want ft. R. Kelly and we lay in the cut LIKE WE DONT GIVE A FUUUUUUUUUUUUUCK תותחים.
Lady Gaga - Do What U Want ft. R. Kelly and we lay in the cut LIKE WE DONT GIVE A FUUUUUUUUUUUUUCK תותחים.
א אבישי ר New member 23/10/13 #50 Jay-Z - U Don't Know הצמד המעפן שהביאו אתמול להופעה של ריהאנה עשו רמיקס לשיר היפה הזה. מאז הוא לא יוצא לי מהראש.
Jay-Z - U Don't Know הצמד המעפן שהביאו אתמול להופעה של ריהאנה עשו רמיקס לשיר היפה הזה. מאז הוא לא יוצא לי מהראש.
A ARTPOP New member 23/10/13 #51 GAGA - DO WHAT U WANT (FT. R. KELLY) חרישות!!!! רוב הסיכויים שכשאשמע לראשונה את ARTPOP ימאס לי כבר מכל השירים
GAGA - DO WHAT U WANT (FT. R. KELLY) חרישות!!!! רוב הסיכויים שכשאשמע לראשונה את ARTPOP ימאס לי כבר מכל השירים