Beyonce - Green Light
R RihannaNavy New member 28/9/13 #79 הרגע סיימתי לשמוע את Sex Therapy של רובין תיק אחלה אלבום, לא רואה את בלורד ליינס(האלבום) שאני לא סובל.
הרגע סיימתי לשמוע את Sex Therapy של רובין תיק אחלה אלבום, לא רואה את בלורד ליינס(האלבום) שאני לא סובל.
R RTur New member 28/9/13 #80 Blurred Lines זה האלבום הכי חלש שלו עד עכשיו אבל גם סקס ת'ראפי הוא לא מההכי טובים שלו. אני הכי אוהב את האלבומים The Evolution Of Robin Thikce, Something Else ו- Love After War.
Blurred Lines זה האלבום הכי חלש שלו עד עכשיו אבל גם סקס ת'ראפי הוא לא מההכי טובים שלו. אני הכי אוהב את האלבומים The Evolution Of Robin Thikce, Something Else ו- Love After War.
N naama59 New member 28/9/13 #84 Twin Shadow - Old Love / New Love ֻhttp://www.youtube.com/watch?v=JFiDnErxU_A
M Music Man XD New member 28/9/13 #87 ענק לטווין שאדו, אבל לשיר הזה לא ממש התחברתי אשמע שוב, אולי בהמשך אצליח להתחבר. אבל יש לי את שני האלבומים ואני אוהב מאוד! שמעת אותם?
ענק לטווין שאדו, אבל לשיר הזה לא ממש התחברתי אשמע שוב, אולי בהמשך אצליח להתחבר. אבל יש לי את שני האלבומים ואני אוהב מאוד! שמעת אותם?