מה אתם שומעים עכשיו?

kyliefan18

New member
COLDPLAY!!!!!!!!!!!

האלבום החדש שהוא כמעט יצירת אומנות אבל הקודם הכי מדהים שיש בעולם!!!!!!!! הם מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשבו על אואזיס,מיקה קרני וג´ון לנון ועכשיו תערבבו ביחד!!

לימבו

New member
את השיר החדש של ה"אפלטונס"

נטלי וניקול: כמה שהן דוחות, אבל אין מה לעשות: השיר טוב. נכנס השבוע למקום השני בבריטניה. (אגב, מי מכם צפה בהופעה שלאטומיק קיטן ב"טופ אוף דה פופס" ביום שבת והתלהב כמוני? בגלל שנטאשה ילדה היא לא הופיעה, אבל כל הרקדנים היו עם חולצה של נטאשה... מאד חמוד!)

kyliefan18

New member
לימבו שלא נדע מצרות...

דבר ראשון אול סיינטס היו מדהימות!!! זה פשוט ממש כיף להתעלל בגברים! דבר שני נטלי וניקול חמודות לאללה ויש להן איזה חוש של סטייל שאני מעריך ולך תראה את HONEST, הוא ענק (עכשיו בהום סינמה!) ואטומיק קיטן? זבל ממוסחר! יאק!

לימבו

New member
הגזמת, חמוד...

א. נטלי וניקול שתי ביצ´יות דוחות. נמאס כבר לקרוא על ההתנהגות הדוחה שלהן בעיתונים. וחוץ מזה: הלוו??? ניקול עזבה את רובי וויליאמס לטובת ליאם גאלאגר??? זה לא אומר הכל??? איך היא יכולה להיות עם האיש הדוחה את זה??? (אגב, הוא טוען שקיילי לסבית, ומנהלת מערכת יחסים עם דוינה מק´קול, החברה הכי טובה שלה...) ב. לא אמרתי שאני מחבב את השיר החדש של אטומיק קיטן. לא אהבתי, יחסית ל-it´s OK שאפילו קניתי את הסינגל שלו, אהבתי את ההופעה החמודה של השיר. חוץ מזה: ליז ממש מתוקה, וג´ני... אח.... שומר לה אמונים עוד מימי "פרשס" (היא חברותית ומדליקה, ואפילו יצא לי לרקוד איתה ב"אומן" בזמנו) ונטאשה... היתה חסרה...

kyliefan18

New member
LA LA LA

טוב טוב ניקול ונטלי חמודות...אני ממש אוהב אותן וכן אני יודע שאתה חולה על רובי וויליאמס ועל התחת השעיר שלו :)

kyliefan18

New member
COLD AIR!!!!!!!!!!

נטלי!!!!!!!!!!!! אני מעריץ מספר אחד שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בדרך לקנות את הסינגל החדש מאוסטרליה... תדבר איתי kylieminogue,שלח ת ICQ.

kylieminogue

New member
זה מוזר

בפורום באתר הרשמי של קיילי מינוג להודעה הזאתי יש תאוצה רבה...

לימבו

New member
What the F***?

אפילו את זה עשו?? יש שיר שלא מוקסס בסגנון CGYOOMH???

Human Nature

New member
Madonna- Nobody´s Perfect

אני ממש חולה על More, More, More. אחד השירים הכי טובים בדיסק.

למעלה