חמוד תודהתגיד שכן- אילנה אביטל
מת על זה. יעל, כדאי לך להכיר ולהאזין
כל הכבוד לך שנותנת צ'אנסחמוד תודה
מסכים איתך, זמרי פופ זה דבר חשובמבאס העמדות האלו.
שבן אדם לא יכול לבטא את האומנות שלו כרצונו ואף מרגיז
![]()
במקרה של אריק סיני גם הוא די זמר פופ, לא ראיתי אותו זמר רוק ובטח לא זמר יוצר.למשל אריק סיני לא ממש פופ ארץ ישראל שכזה ולא הצליח במעמד גם.
כן, אבל גם זמרים ארצישראליים הם זמרי פופ במובן מסוים כמו עפרה חזה וחוה אלברשטיין שנגעה בשלל ז'אנרים.לא היית מגדיר אותו יותר ארץ ישראל? וואלה
מענין אם לא הגזמתי מה הסוד של חווה שהצליחה. ועוד אישהכן, אבל גם זמרים ארצישראליים הם זמרי פופ במובן מסוים כמו עפרה חזה וחוה אלברשטיין שנגעה בשלל ז'אנרים.
שאלה יפה. כנראה בגלל שהיא זמרת שיכולה לשיר עם גיטרה והיו לה הרבה פעמים שירים שהיא שרה בליווי גיטרה. חוץ מזה אין לי הסבר למה היא מצליחה,כי כן היו לה אלבומים שלא הצליחו כל כך. אין אומן שרק מצליח ובלי כשלון מסחרי. תכלס היא באמת הכי טובה שהיתה בישראלמענין אם לא הגזמתי מה הסוד של חווה שהצליחה. ועוד אישה
לדעתי כי כול כך מגוונות והתחלה שלה בשירי היידיש תרמו לה והוסיפו לה לקלאסיקות.שאלה יפה. כנראה בגלל שהיא זמרת שיכולה לשיר עם גיטרה והיו לה הרבה פעמים שירים שהיא שרה בליווי גיטרה. חוץ מזה אין לי הסבר למה היא מצליחה,כי כן היו לה אלבומים שלא הצליחו כל כך. אין אומן שרק מצליח ובלי כשלון מסחרי. תכלס היא באמת הכי טובה שהיתה בישראל
דווקא זה נכון מה שאמרת בהכל. הגיוון שלה והסגנון המיוחד במקרה שלה התחבב על הרבה אנשים ומבקרים. כנראה אחת הסיבות שכל כך אוהבים אותה היא שיותר שומעים אותה ופות רואים אותה במדורי הרכילות ואין לה שגעונות ומניירותלדעתי כי כול כך מגוונות והתחלה שלה בשירי היידיש תרמו לה והוסיפו לה לקלאסיקות.
זמרת נקיה בלי מנירות הכוונה לא נמרחת במדורי הרכילות, נקיה מכול הדברים האלה זו דעתי אולי שוב לא לעניין מה שאומרת.
שיר מיוחד . יפה שנתת צאנסהירושימה שלי- יזהר אשדות
לא הכרתי, נשמע מקסים בשמיעה ראשונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.