מה אתם שומעים כיום???

NK The man

New member
מה אתם שומעים כיום???

צרו לעצמכם דיסק וירטואלי בו יש את כל השירים שאתם הכי אוהבים בימים אלו... לא חייב להיות ניו מטאל, אפשר גם רוק, אין שום הגבלה, לפחות 10 שירים, לא חייב סדר מסויים... פשוט, כל אחד והטעם שלו... 1. LINKIN PARK - FROM THE INSIDE 2. EVANESCENCE - MY TOURNIQUET 3. THREE DOORS DOWN - THE ROAD I'M ON 4. OUR LADY PEACE - DO YOU LIKE IT 5. BELGIUM'S SONG FROM THE EUROVISION -URBAN TRAD - SANOMI(יוצא דופן, אני יודע, אבל מה אני יעשה זה שיר עננננק! 6. MATCHBOX 20 - UNWELL 7. FEEDER - FORGET ABOUT 2MORROW 8. LP - NUMB 9. LP - BREAKING THE HABBIT 10. THREE DOORS DOWN - WHEN I'M GONE 11. FEEDER - YESTERDAY WENT TOO SOON 12. LP - FAINT 13. EVANESCENCE - BRING ME TO LIFE יש עוד הרבה מאד אבל בינתיים אני יעצור כאן עכשיו אתם...

T a L L L

New member
אמממ אפשר להכניס דיסקים לאוסף?

אם כן אז ככה: כרגע אני חורש על שני האלבומים של Three Doors Down: The Better Life וAway From The Sun. וגם את האלבום החדש של Cold - Year Of The Spider. וגם על הדיסק של Evanescence - Fallen. ו...אממ קצת ישן אבל גם של Anouk - Together Alone. וכמובן האלבום החדש של Godsmack - Faceless.

elknetld2kil

New member
3 דורז דאון הם אחת הלהקות האהובות

עליי. חוצמזה היום אני די חורש על דיסקים של: Smile Empty Soul From Zero Year Of The Rabbit Three Days Grace EP Big Dismal Reach 454 Forty Foot Echo Unjust Vonray Breaking Benjamin - Demos רוב הלהקות חדשות יחסית.

T a L L L

New member
3 דורז דאון ענקיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם מהלהקות שאפשר לשמוע שוב ושוב ושוב, במיוחד את הראשון שלהם The Better Life. גם החדש Away From The Sun דיסק מעולה אבל לא כמו הראשון.

NK The man

New member
קצת פיספסנו פה את הנקודה...

המטרה היא ליצור אוסף של כל השירים הכי טובים שאתם שומעים כיום... בואו נראה... אולי עכשיו זה יעבוד!

T a L L L

New member
טוב אני אנסה

1. Cold - Stupid Girl 2. Guano Apes - Quietly 3. Silverchair - Freak 4. Theory Of A Deadman - Point To Prove 5. Something Corporate - Punk Rock Princess 6. Evanescence - Going Under 7. Lifehause - Take Me Away 8. Linkin Park - Lying From You 9. Saliva - Superstar II 10. Foo Fighters - Walking After You

KORTAL

New member
אוקיי הנה שלי

1.audioslave - like a stone 2. cradle of filth - hollowed by the name 3.deftones- be quiet and drive 4. hot action cop - fever for the flava 5. placebo - bitter end 6. pod- sleeping awake 7. blindside - pitipul 8. afi - girls not grey 9. system of a down - chic and stu 10. לא עולים לי יותר כרגע....

Kouryuu

New member
קריידל אוף פילת' נחשבים למטאל...

סוג כלשהו, מודה, לא בקיאה (אבל, אני הכתובת בענייני גות' מטאל ^-^!), אבל לא נראה לי שהם ניו...

Dark666Angel

New member
בואו נראה...../images/Emo58.gif

slipknot-peope=shit, iowa korn-fallin from me ,marilyn manson-coma white, machenical animals, the fight song s.o.a.d-mr jack יש עוד הרבה... אה כן וגם "I LOV E ROK'NROL" של בריטני הגדולה!!!

kiticat

New member
האממ

אני בעיקרון שומעת כמה שירים במצעד הרוק העכשווי של וואלה. מה אני לא מדלגת עליו? על השיר של אוונסנס (אגב, למדתי אתמול מהפרידג' איך לבטא את השם הזה!!!), ברינג מי טו לייף על נירוונה- יו נו יור אולרייט פוניטס אוף אסורטי כמה שירים של היוסד, וגם אודיו-סלייב שאהבתי. האלבומים שאני שומעת בימים אלו, בעיקר זה אלבום של בוש- שאל תשאלו אותי כרגע איך קוראים לו... ובאד רילג'יון- אול אייג'ס ובעיקר- אמורפיוס- אלגי. חוץ מזה יש לי עוד 3 אלבומים ישנים של פי או די (יחי ברנס אנד נובל) ועוד כמה אלבומים של בוש. בנוסף גם מיטאורה מידי פעם..... וכמובן שמידי פעם פוזלים לדיסקים ישנים.....

Kouryuu

New member
האין בד ריליג'ן- פאנק-רוק?

(חחח, כן, אני חייבת לנסות לתקן, משונה שכמותי).

אממ

1.Tourniquet-Evanescence 2. Going Under -Evanescence 2. Further Away - Evanescence 4. K's Choise - Not addicted 5. K's Choise - virgin State Of Mind 6. K's Choise - Belive 7. היהודים - פעמון מלחמה 8. היהודים - אינטרמת 9 My Immortal -Evanescence 10.Cell Block Tango - Chicago soundtrack

T a L L L

New member
בד ריליג'ן בסגנון של פאנק רוק

אבל מותר להכניס איזה סגנונות שרוצים.

kiticat

New member
כן, באד רילג'יון הם פאנק

אבל אני אישית מאוד אוהבת את המילים שלהם.

kiticat

New member
שום דבר לא רע בפאנק!

התכוונתי שמה שמשך אותי אצלם- היה בעיקר המילים....

FreakOnALeash

New member
זה מה שיפה...

הפאנק לא העלה סטנדרטים חדשים ליצירה המוזיקלית. יש כאלו אפילו שמגדירים את הפאנק כמוזיקה נחותה ופרמיטיבית במחינת מורכבות. אבל הוא יצר תקדים חסר כל השוואה לדעתה מבחינת ליריקה- חשיבות הטקסט הכתוב.

Negative one

New member
טוב,הרשימה שלי...

חלק אני שומע הרבה עכשיו,חלק אני סתם אוהב 1.linkin park-faint 2.P.O.D-sleeping awake 3.korn-blind 4.slipknot-wait&bleed 5.s.o.a.d-ego brain 6.r.c.h.p-scar tissue 7.nirvana-in bloom 8.nirvana-mr. moustache 9.static x-bled for days 10.static x-sweat of the bud וזה ממש לא לפי סדר מיוחד,סתם מה שעלה לי באותו רגע...

למעלה