מה אתם רואים בתמונה? תובנות בהמשך.
P puma141 New member 20/10/15 #2 זיקן...... אני רואה חיות! חחחחחח תמונה מוזרה...... זה רק ממבט ראשון, אני ממשיכה להסתכל... קלטתי פרופיל של בחורה למטה..... תן רמז!
זיקן...... אני רואה חיות! חחחחחח תמונה מוזרה...... זה רק ממבט ראשון, אני ממשיכה להסתכל... קלטתי פרופיל של בחורה למטה..... תן רמז!
ז זיקן New member מנהל 21/10/15 #4 לא. זה לא מיני בכלל ומאוד רציני. לפי התשובה שנתת עבר את המבחן. אם את רוצה תשובה מדוייקת, רק במסר.
P puma141 New member 21/10/15 #6 האמת זה מעניין מה אנשים רואים בתמונה הזו.......... כל אחד צריך להגיד מה הוא בדיוק רואה. אני לא הצלחתי לראות מה באמת יש שם. מי שרואה, נסו ותגידו.
האמת זה מעניין מה אנשים רואים בתמונה הזו.......... כל אחד צריך להגיד מה הוא בדיוק רואה. אני לא הצלחתי לראות מה באמת יש שם. מי שרואה, נסו ותגידו.
א איש המתח New member 22/10/15 #7 הנה... אני רואה שתי מפלצות...אחת באמצע ואחת בפינה השמאלית. ואם זה לא מפלצות זה בטח קטע ממפה כלשהי. יונייטד סטייק או משהו...
הנה... אני רואה שתי מפלצות...אחת באמצע ואחת בפינה השמאלית. ואם זה לא מפלצות זה בטח קטע ממפה כלשהי. יונייטד סטייק או משהו...
א איש המתח New member 22/10/15 #9 המחפש מג'נונים אתה? צ'מע ראיתי התמונה בהגדלה בהגדלה גם אני ראיתי משהו מיני.   אבל עזוב, נבהלתי.
ז זיקן New member מנהל 22/10/15 #10 כן אני מחפש מג'נונים. אבל אתה לא. אם אתה רוצה אשלח לך תתשובה למסרים.
P puma141 New member 25/10/15 #15 האמת היא שזה ממש לא היה ברור! אפילו לא קצת..... הזוי, נכון? לא חשוב. עכשיו אחרי שזיקן גילה לך, אתה מבין כמה לפעמים עדיף לא לדעת.......? לא להלחם לדעת.....האמת הפשוטה- באוויר, לא בעומק...
האמת היא שזה ממש לא היה ברור! אפילו לא קצת..... הזוי, נכון? לא חשוב. עכשיו אחרי שזיקן גילה לך, אתה מבין כמה לפעמים עדיף לא לדעת.......? לא להלחם לדעת.....האמת הפשוטה- באוויר, לא בעומק...
P puma141 New member 25/10/15 #20 שאלה גאונית! נשבעת חחחח לא! וואלה ושאלתי את עצמי- למה אני לא רואה את זה גם עכשיו?! אתה ראית?