מה אתם קוראים?

KarinDi

New member
התחלתי אתמול...

את "כפרה". ההתחלה לא מבטיחה אבל הכינו אותי לזה ואמרו שזה משתפר והופך לנפלא...נחכה ונראה. רציתי היום להגיע ל"נסיך הקטן" אבל לא הצלחתי להשיג אותם בטלפון על מנת לברר את שעות הפתיחה-מישהו יודע? ביקרתי גם בסטימצקי, לכבוד המצבע של הוצאת "עם עובד"-ספר שני ב-19.90. חבל רק שהספר הראשון כל כך יקר! "כרוניקה של מוות ידוע מראש" של ג.ג מארקס, ספרון קטנטן בכריכה קשה-מעל 70 ש"ח!!! כנראה שאני אאלץ לחכות למשכורת הבאה..או לחנוכה הבא עלינו לטובה!

Ayelet S

New member
"כרוניקה של מוות ידוע מראש" הוא

נפלא, מהאהובים עליי מבין ספריו של מארקס. עצתי לך: אל תוותרי עליו. כמובן, חכי להזדמנות הנאותה ורכשי אותו!

KarinDi

New member
אבל זה כל כך יקר!

לא יכולה להרשות לעצמי כרגע (להזכירכם, אני לפני צבא, עובדת בשתי משרות). אני מקווה מאוד להגיע השבוע לחנות יד שניה כלשהי ("הנסיך הקטן", "בוק שוק" או "ספרי") ולמצוא שם עותקים ישנים וזולים יותר... אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלו, ולמרות שהבנתי שהספר הזה מאוד שונה מהשאר, ואולי דווקא בגלל זה, אני מאוד סקרנית לגביו.

Ayelet S

New member
אם אני לא טועה (כי בכל זאת עברו

להן כמה שנים טובות מאז שקראתי אותו) זה הוא ספר קטן, חום, בהוצאת "פרוזה אחרת" של עם עובד. ומסכימה איתך שמחיר של - כמה הוא עולה היום - 50 ש"ח אולי , הוא בהחלט מחיר מופקע. אבל, זה מוביל אותנו לכך שמחירי הספרים בארץ הם ממש בלי שום פרופורציה למציאות. מאחלת לך שרותת צבאי קל ומהנה!

mp38

New member
ספרי שרלוק הולמס

לאחר שזנחתי כמה וכמה ספרים באמצע פשוט כי הם היו ארוכים מדי החלטתי שמגיע לי משהו קליל, וספריית בית ספר ממש עשירה בספרי שרלוק הולמס, למרבה ההפתעה.

סיימתי את "יער נורווגי"

כמו שכבר כתבתי בהודעה נפרדת. עכשיו אני עם Portrait of a Lady. הנרי ג'יימס הוזכר כאן לאחרונה וזה עשה לי חשק לספר שהתכוונתי לקרוא כבר המון זמן.

r i c k i

New member
סיימתי את חיי פיי, עוברת סוף סוף ל.

... כפרה. הגיע הזמן לא?

א ר נ ה

New member
ריקי, נדמה לי שאת ואני היחידות

בפורום שקראנו את חיי פיי. אני עוד לא הצלחתי להחליט אם אהבתי אותו או לא. נהניתי לקרוא אותו, אבל ממש לא הצלחתי להבין את הרעיון. מה דעתך על הספר?

catch 2 2

New member
אחרי שסיימתי את המלט המהמם

אקרא מחר את הסערה מאת שקספיר. כפתור ופרח פרח וכפתור

bana

New member
סיימתי

לקרוא 2 ספרים השבוע: "אחת עשרה דקות" של פאולו קואלו ו"נעורים" של ג'. מ. קוטזי.

Noya111

New member
מתענגת על "האידיוט" של דוסטוייבסקי

מתבודדת איתו, ובורחת איתו מהמציאות הים-תיכונית המהבילה אל מחוזותיה המושלגים של סנט פטרסבורג.

למעלה