מה אתם עושים

passioneta

New member
לצייר

וגם להכנס למיטה עם ספר או עם גבר אמבטיה עם כל מיני קרמים ובועות בכי טוב ומשחרר לבשל ארוחה מיוחדת לאנשים מיוחדים לקנות עציצים למרפסת להפוך לצמח מול הטלויזיה לכמה שעות (עם סודוקו, מגזינים ושוקולד) לראות yellow submarine עם האחיין שלי בן ה-3 לנהוג רחוק

night mistress

New member
טיפולי הילניג ואור הריפוי..

כשאני מוצאתאת עצמי בלחץ אני עושה לעצמי טיפול.. עבר לכך אני משתדלת לעבוד עם מטפלת על בסיס שבועי על מנת לחזק את אותו מקום של שלווה שאני אוהבת.. לדעתי השלווה טמונה במציאת אורח חיים שיסב לנו אושר, ולשם אני שואפת.

ק י ק ה

New member
ואאי יש לי מלא

צובעת את הבית מציירת מקדרת רוקדת בסלון אופה עוגיות תופרת אמבטיה מסדרת את הבגדים בארון טיול לכלב קניות בסופר

../images/Emo12.gifקניות בסופר מרגיע אותך?

איזה כיף לך...אני דוחה ודוחה עד ל 11:45 ואז רץ לקנות לפני שנסגר...

ק י ק ה

New member
מתה על קניות בסופר

דופקת הופעה מסתובבת עם העגלה, הולכת ישר לשוקלדים, שמה בעגלה מתחילה לזלול ומטיילת.

ד נ י ת3

New member
תנסי לעשות קניות בסופר

עם הבן שלי... אללה איסטר.... אני תמיד במבוכה.

קראתי הכל

ילד חמוד אבל הוא יצא לך מפונננננק....מצד שני גם לי בא לחטוף קופסת קרמבואים כשאני שם...

ק י ק ה

New member
אל תשוויצי - גם לי יש מפלצת קטנה

סוגרת אותה בעגלה עם אחד השוקולדים שלי ונגמר הסיפור

ד נ י ת3

New member
פחחחחח...

הלוואי וזה היה נגמר שם.... הלוואי... אצלי הוא גם אוהב להביך אותי מול אנשים. והוא בהחלט יודע איך.

ליבית1

New member
פששש.. מלא דברים

תיאטרון, מוסיקה, ים, נרות, הבת שלי, בילוי עם חברות טובות, אוכל (לצערי יותר מידי
) וזהו... כל הדברים שעושים לכולנו טוב, הם אלה שממלאים אותנו שלווה ובד בבד, מוציאים מאיתנו הכי הרבה רגש.

shelly1975

New member
נומרו אונו זה כתיבת שירים והגיגים

על החיים, תובנות על עצמי, על אהבה... מרגיע בטרוף. מה עוד? לנסוע ברכבת הלוך ושוב עם דיסקמן, לשבת מול הים. וגם בנ"ל אני כותבת שירים. זקוקה לזה בימים אלה.

mamchuck

New member
בשבילי זה

כוס קפה או בקבוק יין MP3, הולך לפארק ונהנה........ כול כמה זמן - מתי שמגיע הזמן (לעיתים רחוקות)

© RoNa

New member
שאלה מצויינת ../images/Emo45.gif

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל העבודה עושה לי טוב. עושה לי טוב לעזור לאנשים ולראות אותם מתקדמים. בסופי שבוע העבודה חסרה לי. בשביל להרגע אני: ישנה, עושה אמבט חם עם קצף ושמנים, עוסקת באומנות שימושית, טיולים, חברים קריאה ועוד.. אבל הכי עושה לי טוב לקום בבוקר לעבודה.

magenta73

New member
הכלבה שלי...

לרקוד בסלון... (פעם בשבוע) לקרוא ספר טוב (כיש זמן, עכשיו אין) לצאת קצת לטבע (פעם בחודש/חודשיים)...בתקווה. לראות שקיעה בים - כשיוצא. לדבר עם חברות שלי... כל יום. לשתות בירה... לצייר, לפסל, זה כבר כ"כ הרבה זמן לא יצא לי... לא רוצה לחשוב על זה...

P u s s i c a t

New member
הרבה דברים...

לוקחת ספר, סוגרת טלפונים, מחשב, טלויזיה וקוראת. לפעמים מכינה לי ארוחה לאור נרות בלי הפרעות מבחוץ שחיה מרגיעה אותי החתולים שלי נותנים לי את כל השלווה שאני צריכה (מלבד הפעמים שבגללם אני צריכה אותה...
) יצירה מרגיעה אותי - כתיבה, עבודות תכשיטים, צביעה של רהיטים בבית, עיצוב של אחד החדרים מחדש טיפול בעצמי.. מסיכה לשיער / לפנים, אמבטיה, תשבצים מרגיעים אותי (זה מה שעשיתי לילה לפני התחרות ) והכי הכי הכי... הים. בוקר, צהרים, ערב, לילה. חורף, קיץ. לא משנה. הרעש של הגלים. הריח של המלח... מנצח
מתי? מתי שצריכה יכול להיות פעמיים ביום ויכול להיות פעם בחודשיים... תלוי במה שקורה איתי באותה תקופה

רחלי228

New member
פעם בתקופה

אני עושה סדנאות למודעות עצמית. האחרונה הייתה לפני שבועיים -טנטרה.. מה עוד - עושה יוגה (חדשה בענין - אבל זה טוב לכושר ולאושר) חדר כושר - ממריץ ומפיקה מזה המון ספר טוב שיחה עם חברים להיות בשקט.

למעלה