מה אתם עושים

ד נ י ת3

New member
מה אתם עושים

כדי למצוא שלווה פנימית? וכל כמה זמן? מהו הדבר שמרגיע אתכם? שעושה אתכם יותר שלמים?

MaYcHuK

New member
אממ...

קריאת ספרים מוזיקה סיגריה טובה - מרגיעה אותי אמבטיה טיפול פנים שינה טובה השתכרות קלה השתוללות בבית עם המוזיקה הדלקת נרות מה עושה אותי יותר שלמה? שיחת טלפון טובה עם ענתי שלי < שמחר חוזרת לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ>

הולכת לישון

בכל הזדמנות שאני יכולה. חוץ מזה?? מדברת עם אמא קונה בגדים או מתעסקת עם השטויות שלי - בימים אלו זה פימו. הלוואי שיכולתי להגיד סיגריה אבל אני בגמילה אוף

MaYcHuK

New member
טוב די אני סתם רעה

קחי מדבקה נגד סיגריות! כל הכבוד לך הלוואי ואני הייתי מסוגלת בעצם קודם כל אני צריכה לרצות. בהצלחה בוביתתתתתתתתתתתת

המממ

אני גם בשלבי גמילה, אך לאחר מחשבה הבנתי שלהפסיק בפתאומיות זה לא בשבילי, אז אני מצמצם, ירדתי מ 2 קופסאות ליום לקצת יותר מחצי קופסא שזה מאד משמעותי לגביי. מנסה פחות לעשן ואני מאמין שאצליח. בהצלחה לך.

הייתה לי איזה תקופה שעשיתי

יוגה אבל עכשיו זה נמאס לי... בערך פעם בחודש אני מעשן כמה סיגריות וזה עושה לי טוב. האמת שמה שהכי מביא לי שלווה זה מגע עם מישהי שנעים לי איתה

MaYcHuK

New member
אוי שכחתי את הכי חשוב - סקס!

מאוווווווווווד מרגיע ובהחלט מביא לשלמות

מאיצוק

אני שכחתי מעניין הסקס כי כל כך הרבה זמן לא עשיתי סקס שכבר הדחקתי שהדבר הזה קיים. וחוץ מזה את צודקת. אין אין דבר מרגיע כמו אורגזמה.

קבעתי כבר משהו להיום בערב

אבל אולי... תנסו לקבוע ליום חמישי משהו ואז אני אוכל לבוא בטוח. בשאר הימים יש לי שעת עוצר. אם אני לא ישנה 9-10 שעות בלילה, אין עם מי לדבר בבוקר.

MaYcHuK

New member
סורי בובית

אני אישית לא נמצאים בסופשים בת"א קבענו ליום חמישי שעבר ולא יצא מזה כלום חוץ מדגי המקסים וקיקוש אף אחד לא הופיע היום אני במקרה בת"א לכן חשבתי לנצל את ההזדמנות. תהני במה שקבעת חבל לי שאת לא באה

ד נ י ת3

New member
אני לא הכתוונתי

למה מרגיע חיצונית. מה נותן שלווה - מה עושה לכם "מדיציה" כזאת. אין אתם עובדים על הנפש מבפנים...

ד נ י ת3

New member
לים באמת יש תכונה

לנקות את הנפש. אני אוהבת לרוץ. או לעסוק בספורט (פעילות אירובית). יש בזה משהו מדטטיבי. לפעמים, כשאני מרגישה בסערה - אני כותבת, אני נכנסת לעומק הנשמה - ושואלת שאלות.

תשובה

בדרך כלל אני כותב ומוציא בכתב את מה שמציק לי, אם זה בפורומים השונים ואם זה בבלוג האישי. ויש עוד... מאד קשור לים, מטייל שם מידיי יום עם הכלב, זה משרה בי שלווה פנימית ושקט נפשי. מאזין למוזיקה שאני אוהב- בדרך כלל מוסיקה אתנית או צ'ילאאוט מרגיעה אותי. לאחרונה מצאתי עוד כמה דברים קטנים שמשרים בי שלווה - כמו בישול לדוגמא. מקלחת חמה וארוכה,שירה ויש עוד. זהו בינתיים.

למעלה