מה אתם עושים??

bobolina

New member
מה אתם עושים??

אם לומר את האמת, נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! למה למה למה למה אנשים לא יכולים להיות ישירים ולגשת לעניין? כשאתם נכנסים לקשר ואתם לא מצליחים לפתח רגשות כלפיי הבן/בת הזוג, תגידו להם? או שתשמרו את זה עד "שתהיו מוכנים"?? **ליבי נחצה לשניים, חצי ראשון רוצה לסלוח, חצי שני רוצה לצרוח...**

night mistress

New member
אממממ....

אני בדרך כלל נותנת לעניין צ'אנס, אבל אם אני לא מצליחה לפתח רגשות אני פשוט אומרת בשלבים התחלתיים ונותנת לו את הבחירה אם להמשיך לנסות או לא... לא נעים לי, אבל זה עדיף על המצב ההפוך שאני אפגע בו אחרי שהוא יתמכר אליי..

sh53

New member
לפעמים אנשים פוגעים בלי כוונה

כשאני פעם נפרדתי ממישהו, ניסיתי לצאת שוב אחרי 3 חודשים, חשבתי ש-3 חודשים זה זמן מספיק "להתאבל" על הקשר, הייתי מספיק זמן לבד ומיציתי את כל הקטע של הלבד ואני עכשיו חזקה, אז יצאתי עם מישהו ובכיתי בפגישה איתו על האקס
ידעתי שזה יהיה קשה לחזור ליציאות ובילויים, אבל לא שיערתי עד כמה זה יהיה קשה ללכת בדיוק לאותם מקומות שיזכירו לי אותו עד כדי כך שזה יגרום לי לבכות.

shellush

New member
זה תלוי....

כלומר, צריך שיהיה רגש קטן ראשוני כדי שאכנס איתו בכלל לקשר, את הניצוץ הראשוני הזה שכולנו מכירים. ואם אני רואה שעם הזמן זה לא מתפתח ואני לא מרגישה שהקשר הולך לאנשהו, אז כן, אתפוס איתו שיחה ואומר לו את האמת, ברגישות, אבל רק ת'אמת.

למעלה