מה אתם עושים

dance of life

New member
מוזי ברוכה הבאה!

(לקוראת השקטה) באמת מפגש חבר'ה פה חחח אבל לא שוכחת אף פעם את הבית הישן, אל תדאגי :)) נאמנים למי שגידל אותנו! תמיד חוזרת לשם.., בעצם אף פעם לא עוזבת!

../images/Emo24.gif אנרגיות טובות ../images/Emo24.gif

כשאני חשה שאני נמצאת ליד אדם שמקרין אנרגיות שליליות אני בדרך כלל אשתדל להתרחק, או במקרים מסוימים אנסה לדבר איתו ולהבין מדוע גישתו כל כך שלילית. אם אין לי אפשרות באותו רגע להתרחק או להתעלם אנסה לטהר את הראש שלי, לעשות מדיטציה, או פשוט לנשום עמוק.

The Warrior

New member
להתמלא

הרי רצית כאן שני דברים. הראשון לא להנזק בעצמך, והדבר השני הוא לעזור לסביבתך, או למי שאת נפגשת איתו. הפתרון לשניהם אחד הוא, והוא להתמלא בכח האלהי שכבר שוכן בתוכנו. להיות מודעים לו, ולהשתמש בו בשני המובנים. הראשון: לנקות כל השפעה רעה שכבר נכנסה להוויתנו. כן צריך לנקות!! השני: לסגור את הדלת בפני כניסה מחודשת. זה לא הרמטי, אך זה עובד. אני יודע שלא פרטתי כאן מספיק, אך זה מתבצע בעזרת הכרזה מודעת (ביטוי בפה), וזה עובד. אני=אין, כך שאני לא מאמין שאני מדבר כאן מתוך איזה תורה פרטית. אני פועל כך כבר שנים, ואותו הכח התגבר כך, שהוא כבר מנקה בעצמו. הטהרה שבתוכנו משפיעה גם על אחרים, אם זה עוזר להם, זה תלוי כבר בהם. הם יכולים לראות בנו את הניצוץ, אך הבחירה החפשית היא בידם, אם הם יקחו את הניצוץ וידליקו את המדורה, או שיתנו לניצוץ לדעוך מחדש... בהצלחה בריקוד חייך !!!

למעלה