מה אתם עושים

ד ר ל י

New member
מה אתם עושים

אם אתם מרגישים שעושקים אותכם בכמה מאות שקלים ואין לכם מה לעשות בעניין?

אני לא רוצה לפרט יותר מדי, אבל אני מאמינה שגוף מסוים רוצה לקחת ממני 700 ש"ח יותר ממה שמגיע לו עבור שירות מסוים. ככל שאני חוקרת יותר אני מגלה שזאת פשוט אפליה וזה מכעיס אותי, אבל כנראה שאין לי את הכוח לעמוד מול הגוף הזה, הם פשוט לא סופרים אותי ומבחינה חוקית כנראה שאין מי שיגן עלי, כי התחום הזה פרוץ ואני לא אפנה לעורך דין בשביל סכום כזה.
מה עושים? אני מנסה להילחם אבל אני כנראה היחידה שלא מוכנה להסכים עם זה ואני מרגישה בודדה במערכה.

הייתם יוצאים למלחמה בשביל 700 ש"ח?

ברור שכן אבל גם מאוד תלוי

מול מי אני אמורה להילחם

אם זה נגיד להלחם נגד משטרה או פיקוח עירוני אני מוותרת מראש

ד ר ל י

New member
זה לא גוף כזה

אבל יש לו כוח מולי. המקסימום שאני אפגע פה זה שאני פשוט אוותר על השירות הזה, שזה חבל, אבל זה כל כך מרגיז אותי שאני לא יכולה להשלים עם זה.

achokler

New member
למדתי שהמילה הכתובה חזקה מכל חרב

מציף את הצד השני במכתבים מתועדים היטב.
מנסה לפנות לרגש למצפון וגם לחוק אם יש לי הוכחות ברורות.
רצוי גם לכתב כל מכתב עו"ד (לא באמת לשלוח לו רק לרשום אותו לידיעה) אפשר גם את השר הרלוונטי.
לפעמים דברים מסתדרים בכתב, מספיק שהצד השני רואה רצינות של תכתובת עם העתקים לעורכי דין והם יורדים מזה.

אגב יש מוסדות כמו עיריות שהם קובעות את החוקים אז שם עדיף לפנות לרגש.

תפני אלי במסר יקירתי אשמח לעזור.

litzuf

New member
ברור שהייתי נלחמת...

סכום כזה לא בא ברגל....

פ נ ט i ם

New member
נו באמת

הגוף שלי לא שווה בשבילך 700 ש"ח ???

תנסי להעזר בתוכניות TV או דפי פייסבוק שלהם לכתוב על זה ולעיתים זה יכול בלי שאת תצטרכי להוציא על זה כסף.

ד ר ל י

New member
טוב, זאת מלחמה אבודה

בדקתי את זה ואין שום סיכוי.
אני פשוט אוותר על השירות הזה ואלך למקום אחר. הפסד שלהם בסה"כ.

tch111

New member
הגוף היחיד שיכול לעזור לך בתביעות כה קטנות

הוא בית משפט לתביעות קטנות, אין לך צורך בעורך דין וככל שניסוח התביעה הוא פשוט יותר כן ייטב.
ובקשר לשאלתך האחרונה, כן, לא הייתי נותן שיעשקו אותי, ועשיתי זאת מספר פעמים כשחייתי בישראל.

למעלה