זה אותו הדברררר!!!!!
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #16 גררררר את מזיקה לעצמך את לא קולטת את אלי נהנת אבל זה מסוכן תפסיקי עם זה מייד רציני אם יש לך בעיה כלשהי לכי לפסיכולוג לפני שתעשי לעצמך נזק רציני
גררררר את מזיקה לעצמך את לא קולטת את אלי נהנת אבל זה מסוכן תפסיקי עם זה מייד רציני אם יש לך בעיה כלשהי לכי לפסיכולוג לפני שתעשי לעצמך נזק רציני
ל ל א ק י New member 10/8/02 #18 אממ... אבל איך אני מזיקה לעצמי? ולמה זה מסוכן? ואגב לידע כללי.. כבר בערך חצי שנה לא חתחתי את עצמי.. ובזמן האחרון אני גם לא ממש רוצה לחתוך את עצמי...אבל אני לא יכולה לא לפתוח פצעים!
אממ... אבל איך אני מזיקה לעצמי? ולמה זה מסוכן? ואגב לידע כללי.. כבר בערך חצי שנה לא חתחתי את עצמי.. ובזמן האחרון אני גם לא ממש רוצה לחתוך את עצמי...אבל אני לא יכולה לא לפתוח פצעים!
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #19 סכנות../images/Emo70.gif זיהומים איבוד דם מחלות כל אלה יכולים להתפתח למשהו הרבה יותר גרוע תתפלאי או לא במיקרה הגרוע ביותר מוות
סכנות../images/Emo70.gif זיהומים איבוד דם מחלות כל אלה יכולים להתפתח למשהו הרבה יותר גרוע תתפלאי או לא במיקרה הגרוע ביותר מוות
M manga girl New member 10/8/02 #21 לאקי יא חתיכת מזוכיסטית! את יודעת איזה מחלות עוברות בסכין יפנית?!?!?!?!? תפסיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאקי יא חתיכת מזוכיסטית! את יודעת איזה מחלות עוברות בסכין יפנית?!?!?!?!? תפסיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל ל א ק י New member 10/8/02 #22 ../images/Emo26.gif אמרתי שאני לא חותחת את עצמי בסכין יפנית כבר! ובעעעע... מפתיחת פצעים אפשר למות? באמת?... עם כן אז אני ינסה להפסיק עם זה..... לא ידעתי שזה באמת עושה משהו.. ומה כולם מתנפלים עלי ישר? לא ידעתי שזה יכול לגרום למשהו מסוכן!
../images/Emo26.gif אמרתי שאני לא חותחת את עצמי בסכין יפנית כבר! ובעעעע... מפתיחת פצעים אפשר למות? באמת?... עם כן אז אני ינסה להפסיק עם זה..... לא ידעתי שזה באמת עושה משהו.. ומה כולם מתנפלים עלי ישר? לא ידעתי שזה יכול לגרום למשהו מסוכן!
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #23 לא מפתיחת פצעים גם אבל לא רק הסיכון יותר גדול כשזה מסכין ויש סיבה שהפצעים ניסגרים מה שסוגר אותו זה דם קרוש, זה קורה בדיוק מהסיבה כדי שלא יכנסו זיהומים
לא מפתיחת פצעים גם אבל לא רק הסיכון יותר גדול כשזה מסכין ויש סיבה שהפצעים ניסגרים מה שסוגר אותו זה דם קרוש, זה קורה בדיוק מהסיבה כדי שלא יכנסו זיהומים
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #25 אני יפסיק רק אם אני יהיה בטוח שלאקי הבינה כי אני לא רוצה שהיא תזיק לעצמה שוב
S swirrrly New member 10/8/02 #27 אממ.. מדמיינת כל מיני סיטואציות אפשריות, נכנסת לדיכאון לפעמים, ומסתכלת במראה רוב הזמן, מעריצה את עצמי. מה, אסור
אממ.. מדמיינת כל מיני סיטואציות אפשריות, נכנסת לדיכאון לפעמים, ומסתכלת במראה רוב הזמן, מעריצה את עצמי. מה, אסור
ע עמוס מרון New member 10/8/02 #29 ../images/Emo26.gif בעיקר מהרהר, ואז לא זוכר אם הסתבנתי או לא לפעמים גם מזמזם..