מה אתם עושים

man in heaven

New member
מה אתם עושים

בזמן שאתם מתקלחים ? 1. שרים 2. מזמזמים 3. מהרהרים 4. מקבלים השראה 5. מדקלמים אפיזודות מ"אנטיגונה" 6. אחר...

מתקלח נטו

אם אני ישיר השכנים יתבעו אותי על עוגמת נפש

manga girl

New member
אני מקורית

1. ממציאה גרסאות כיסוי ומילים חדשות למוזיקות של שירי דיסני!

keren007

New member
אמממ

מהרהרת בעיקר, בגלל זה אני מתקלחת איזה 35 דקות ומי מדקלם את אנטיגונה?! בעעעעעעעע

shahf

New member
באמת מסכנה

מכל האנשים בפורום אני הכי מודע למצב שלה והכל בגלל אנשים כמוכם מעכשיו אתם מתקלחים רק 15 דקות!!!!!!!!!!!!!!

missundaztood

New member
סליחה?../images/Emo35.gif?

"מכל האנשים בפורום אני הכי מודע למצב שלה" אתה אפילו לא מכיר את כל האנשים שבפורום, ובטח שאתה לא יודע אם אתה הכי מודע למצבה!!! אם אתה עדיין חושב שאתה הכי מודע למצבה
הוכח זאת!!!

shahf

New member
איך להוכיח שאני גר 2 מטר מהמים?!?

סליחה זה כבר 5 מטר(המפלס ירד כידוע)

ל א ק י

New member
מה אתה רוצה ממני?

היום התקלחתי 15 דקות! (טוב נו זה בגלל שהייתי צריכה ללכת לסבתא שלי.. אז אמרו לי להתקלח מהר! אבל התקלחתי 15 דקות! ואולי במחנ"ק התקלחתי שעה...אז מה? גם עם הייתי מתקלחת רק 5 דקות.. המים במקלחות שם עובדים 24 שעות ביממה.... באתי פעם אחת ב3 וחצי בלילה וגם אז היה תור..

ל א ק י

New member
../images/Emo26.gif

(נמאס לי לכתוב אמממ... בכותרת.. זה יותר יפה!) 6...אחר..... רב הזמן מנסה לפתוח פצעים ואחרי זה לנסות להכניס לתוך הפצע סבון! כאילו שזה יהיה בתוך הדם.. ואז הדם יהפוך ללבן בגלל הקצף... עד עכשיו לא הצלחתי..
לא יודעת למה...

Jelly Beans

New member
חחחחחחחח ../images/Emo60.gif

"אני מנסה לפתוח פצעים ולהכיס אליהם סבון"
נכון שיש פצעים ויורד דם.. ואז זה מתקשה? אז אני מכורה ללקלף את זה!! זה כל כך כיף! לעומת זאת הרגליים שלי מלאות עכשיו בצלקות קטנטנות
מילא..

ל א ק י

New member
למה מזוכיסטיות?

אולי היא... לא אני.... בעצם אממממ... מזה מזוכסטיות?

ל א ק י

New member
אין לי מילון...

נראה לך שהייתי שואלת כל הזמן מזה ______ עם היה לי מילון?

ל א ק י

New member
אהההה

אבל לפתוח פצע זה לא נקרא להכאיב לעצמי.. אולי לעשות חתחתים עם סכין יפני זה כן.. אבל בגלל שזה סכין יפני זה לא כואב! רק כשאני מתקלחת זה כואב.. (כשהמים פוגעים בחתך) אז אני לא מזוכיסטית....

למעלה