מה אתם עושים

טוב, אני מניחה שזה עניין של טעם

אני מעדיפה בריזר... אני לא חובבת וודקה, ייגר וכו' אבל אוהבת יין אדום!

וודקה זה הבלוף הכי גדול

אלכוהול הכי מגעיל שיש, עשוי מזבל מותסס. יין אדום תמיד טוב.

ש חף

New member
וודקה

זה תזקיק תפו"א (או דגנים בד"כ) מסונן תלוי מאוד בחומר גלם שממנו מכינים יש גם וודקות טובות שתית פעם אחת איכותית ויקרה?

אני חולק עלייך פלפל.

תלוי איזו וודקה.יש סוגים פשוט מגעילים,וזולים. תטעם פעם את הגרייגוס שהיא יוקרתית והטעם שלה מעולה.ואז תבין מה זו וודקה. גם הפינלנדיה לא רעה.האבסולוט למשל,והחורטיצה,והסמירנוף מגעילות אותי לגמרי. יין אדום תמיד טוב.אבל בעיקר עם בשר אצלי בכל אופן.

ואני עובד בחברה שמתעסקת בשתייה

אומנם קלה.אבל גם אלכוהול התחלנו לייבא בשנים האחרונות. ומחשיב את עצמי כאחד שמבין בוודקה.ואין על הגרייגוס.רק אותה אני שותה אם כבר וודקה.

לוודקה יש טעם נוראי

חוץ משיכורים מי שותה וודקה נקיה?! מערבבים, ולמה? כי צריך להכניס טעם ולא לשתות ספירט.

תתפלא לא רק שיכורים שותים וודקה נקייה.

אני שותה אותה עם משקה אנרגיה.אבל הגרייגוס למשל באה טוב גם בצ'יסרים.לא מרגישים את הטעם בכלל. והיא הוודקה היחידה מבחינתי שלא עושה שום כאבי ראש.ותאמין לי אני מתעסק במשקאות ומבין בזה. וכל משקה אלכוהולי חדש שמגיע לארץ אני מהראשונים שטועמים אותו.עוד לפני שמגיע לנקודות המכירה. וכן צריך להכניס טעם.זה לא נעים לשתות נקי.ואתה רוצה להיות בראש סבבה.

ברור שלא רק שיכורים

הרגע חזרתי מישיבה אצל חבר שתינו ואן גוך כרמל נקי בשותים איזה טעים טעם מתוק בפה ברגיל אנחנו שותים פילנדיה כי היא הכי פחות זבל אבל לפעמים מתפנקים בגריי גוס או ואן גוך וודקה זו אהבה

pain is MY love

New member
תנסה את האגדת קרמלין

וודקה של 300 שקלן לבקבוק אבל שווה כל אגורה! קניתי לאבא שלי הוא קיפצץ מאושר

gilad269

New member
זה

מה שקרה לי היום פשוט קרסתי...... ואני לא מדבר על ה-ש-ע-ר-ו-ר-י-ה? עובדת בבר ועוד לא הזמנת אותי? קשים חייהם של הסטודנטיות

למעלה