מה אתם עושים

pain is MY love

New member
מה אתם עושים

כשאתם קורסים מעייפות???? אני צריכה לשלב לימודים מאוד עמוסים בשנה שניה עם עבודה בבר עד השעות הקטנות של הלילה לישון ב-2 לקום ב-6 זה רק השבוע הראשן של הסמסטר ואני כבר רוצה לרצוח מישהו מרוב חוסר שינה!!!!!! איך מתמודדים?!

ש חף

New member
אמ...

בעיקרון אני ישנה טוב, בתקופות לחץ קשות אני חיה על קפה ורד בולים.

ש חף

New member
צודק

פעם הייתי מכורה זה התחיל בתקופה משוגעת בלי שינה והמשיך בהתמכרות אבל נגמלתי,לא שתיתי כבר כמה חודשים זה רעל...

טל205

New member
מה עושים?משתגעים!

אא``כ הלימודים העיוניים שלך זה לימוד נהיגה.. מה לומדת? שמעי,בשביל ללמוד ולהצליח צריך לישון טוב! תעשי עם זה מה שאת חושבת.

pain is MY love

New member
גם נהיגה אני לומדת

סיפור ארוך... אבל בעיקר פסיכולוגיה וסוציולוגיה וכאלה... כבד מאוד בלי שעות שינה

טל205

New member
אני יודע

גמני עברתי את זה.דיכאון.שיהיה לך המון בהצלחה.

pain is MY love

New member
דיי בלי לבאס אותי

זה מאוד קשה אבל אני אוהבת מאוד את המקצוע הזה אז אני שורדת איכשהו...

המקרה שלי יכול לעזור לך

תמיד היו לי בעיות שינה ותמיד הסתדרתי איתן טוב. בכיתה ח' מתחילת השנה הייתי ישן גג 3 שעות בלילה...ככה חייתי עד פסח, מפסח המצב השתפר. בלימודי התואר הראשון שלי בתקופות מבחנים בעיקר אבל גם בזמן לימודים יכולתי לא לישון בכלל ולהגיע ללימודים/ עבודה, קפה חזק(2 כפיות קפה גרוס) או רדבול פתרו הכל וכמו פנתר הייתי ער עד הלילה. נכון שרדבול לא בריא אבל למי אכפת, אם צריכים אותו הוא שם.

pain is MY love

New member
אבל אני לא יכולה לשתות רדבול

עזבו שזה לא בריא אני חייתי כמו אלכוהוליסטית קטנה בשנים האחרונות. את הרדבול שלי אני לא רגילה לראות בלי תוספת פינלנדיה+סטירר+קש הגוף שלי כבר לא בנוי לרדבול!!!

שונא וודקה עם רד בול

רק עם אשכוליות אפשר לשתות המון ולקום בבוקר כמו חדש רדבול.עושה רע.

עיצה פרקטית? לישון המון בסופ"שים

אין שום בריבה אחרת... לא רדבול ולא נעליים חוץ מזה- רדבול זה איכסססססססססססס!!!!! יש לזה טעם של תרופה וריח עוד יותר גרוע

אני דווקא לא מסכים איתך מורן לגבי הרד בול

יש לזה אחלה טעם אני מתכוון ל-XL כמובן.יש כאלה ששותים אותו בלי כלום והרבה.וזו התמכרות ואני לא בעד. אבל לשתות אותו עם וודקה למשל זה טעים מאד.

למעלה