מה אתם עושים עניין?

Big 7

New member
מה אתם עושים עניין?

מישהוא פה מוכן להסביר לי מה אתם עושים עניין ממומי לוי?!?!?! הוא נשמע כמו זמר הומו מהי פייב וכמו מאריה קארי על מקצב היפ הופ! הוא חרא של זמר! מה אתם עושים ממנו עניין?!

Hypnotize

New member
אני יכולה להגיד לך ממה עושים עניין.

מומי לוי מ-ד-ה-י-ם!!!! יש לו קול מהמם... הוא בן אדם מקסים ונחמד מאוד. הייתי בהופעה אחת שלו.. הופעה ממש קצרה שהיתה בג'י ופשוט נמסתי ממנו.. ואני הולכת גם להופעה שתיהיה יום שני ותאמין לי שאני לא יכולה לחכות כי אני יודעת למה מומי מסוגל ושוב.. זה מדהים.

Gil shaDy

New member
ראסמי שטוק!!!

אם היה לי משהו יותר טוב להגיד הייתי אומר אבל אין לי אז פשוט תשתוק!!! ובאותה הזדמנות לך ותשמע את הדיסקים של הרופר סאברימינל ותקשיב טוב טוב לשירים "חי מיום ליום" וגם "הציר"... ואם קנית צרוב ואין עטיפה,זה שירים מספר 5 בדיסק הראשון ו-17 בשני... בחיי,ילד קטן ומטומטם... שתוק!

oRiddle

New member
מומי

מומי לוי הוא זמר סול מצוין. לדעתי הוא -עדיין- לא עומד בקנה מידה עולמי, אבל הוא כרגע היחיד שעושה את זה בעברית. תמיכה למוזקה מהסוג שלו גם תתמוך בו, ובמה שהוא עושה, וגם תביא עוד זמרים שעושים מוזיקה מאותו סוג. בלי קשר, הבנאדם הוא באמת *אדם* טוב, ומפיק על. אגב, יפה שהצלחת להזכיר בנשימה אחת אמנים שהיו מצליחים מאד כשהם פעלו בארץ (היי פייב), ואת אחת הזמרות המצליחות בארה"ב, אם לא המצליחה בהן. ד"א, רוב הזמרות כיום יכולות רק להתפלל ליכולת ווקאלית כמו של מריה קארי.

the xecutioner

New member
וההצלחה של האומנים האלה אומרת משו

על היכולות המוזיקליות שלהם? ממש לא, דווקא מרייה קארי במקרה הזה כן - אבל ככלל? הצלחה לא קובעת איכותיות מוזיקליות (ע"ע 50 סנט)

hevel

New member
זה שאתה לא אוהב R&B זה לא אומר שרוב

הפורום לא אוהב את זה... וR&B\סול זה מוזיקה שחורה אפילו יותר מראפ (זה התחיל לפני הראפ) . בקיצר, ת'בור וסגור להתנסויות חדשות

Big 7

New member
אני מאוד אוהב R&B

ואני שומע הרבה אר אנד בי אבל מומי לוי עושה פופ מסריח! ואפילו אם הוא היה עושה אר אנד בי זה היה יוצא בצורה מסריחה!

rockninja

New member
ראסמייייי תופסים ממנו

כולה זמר. כן, זמר טוב, אבל מוציאים ממנו כאילו הוא לפחות איזה אליל. כנראה בגלל שהוא עוזר בסצינה, מפיק, דיג'יי וזה.

DJ JuVi

New member
אני אגיב מסיבה אחת בלבד...

אם אני לא אגיב, יגידו שאני רק כאילו מעריץ את מומי ובעצם מדבר עליו מאחורי הגב. ודרך אגב, כבר אמרו את זה. כל שבוע-שבועיים יש שירשור אידיוטי, חסר כל טעם ונקודה בפורום הזה. יש היום שניים כאלה, ודווקא לזה ממש לא בא לי להגיב. למה? כי אני לא אוהב אנשים שאומרים על בנאדם שהוא חרא זמר. למה? כי דבר אחד זה לא לאהוב את הסגנון, ודבר שני זה להגיד שהבנאדם זמר גרוע. על הדבר הראשון אין לי בעיה, כל אחד וטעמו שלו. אבל על הדבר השני ---> בשביל זה צריך להבין במוזיקה! אני לא אגיד שילד בגיל בר מצווה לא מבין במוזיקה, כי זו הכללה וזה רע. אבל הילד הזה באמת לא מבין. להגיד שמומי זמר גרוע זה... באמת חסר כל טעם. אולי מומי באמת קורא פה, אבל הוא יישכח מאוד מהר את השירשור הזה, מכיוון שאין פה שום ביקורת עליו (עם אפשרות שיפור או משהו...), אלא רק טעם רע והרבה שיעמום של מישהו. אבל דוגרי, מומי לוי הוא לא זמר, הוא ה-זמר. לטעמי, מלך ההיפ הופ-סול בארץ. מהמון סיבות, וגם הרבה סיבות שלא קשורות להיותו זמר. היי פייב- להקה מצליחה מאוד בזמנה, אני מקווה שמומי ייזכה לפופולאריות כמו שהייתה להם ויותר מזה, כי מגיע לו. והם לא היו הומואים, עובדה. בנוסף, כל השוואה בין זמר מעולה עם יכולת ווקאלית מדהימה לבין הומו היא חסרת כל תכלית. ולכן גם חסרת כל תגובה. מאריה קארי? מאריה קארי זה ט-עים. בנוסף, מאריה קארי זה היפ הופ. בנוסף להיותו זמר מדהים, מומי לוי הוא פשוט אדם משיכמו ומעלה, מפיק מהטובים בארץ (והטוב ביותר בסצינת ההיפ הופ לדעתי), די ג'יי חבל על הזמן, ושדר רדיו גדול. עובדה שהוא משדר כבר שנים ברדיו (אני חושב שהוא שידר לפני ש-Big 7 נולד
), מפיק לטובים ביותר את השירים והלהיטים הגדולים ביותר, מתקלט במועדונים נחשבים, ואפילו מבקשים ממנו לעשות קולות לסרטים מדובבים (והרבה יותר מזה. בנוסף, מומי מתעסק גם במגוון סוגי מוזיקה שמאוד רחוקים מההיפ הופ). מומי לוי זה היפ הופ. והשירשור הזה זה כוח המחק MuSt.

Big 7

New member
אתה לא יודע מה הטעם שלי במוסיקה

ואתה לא יכול להגיד אם אני מבין במוסיקה או לא אני לא מבין במוסיקה ביגלל שאני לא שומע מומי לוי?כנראה שכן אני מאוד אוהב אר אנד בי אבל אני מאוד שונא את המוסיקה של מומי לוי וגם כן אל מי אני מדבר זה כמו לדבר לקיר סתם קבוצה של מושפעים שעושים מכל אחד אלוהים אבל בסדר שיהיה לכם בכיף.

DJ JuVi

New member
הישנאה מחלחלת אה? לא הבנת...!

תשמע, לבוא ולהגיד לכולם שהם מושפעים כי הם נגדך ובעד מומי זה.... נו באמת! תשמע, ילד זה ילד, לא יעזור. באמת כמו ילד, כמה שניסיתי אי אפשר לעצור את זה- אתה פשוט ילד! תשמע, מי שאומר שמומי לוי לא זמר טוב, הוא לא מבין במוזיקה. נקודה. אתה יכול לאהוב מוזיקה מפה ועד מחר! ותהנה! זה לא הופף אותך למבין! ושלא תחשוב הפוך--> לדעת שפיפטי הקליט שיר עם מרי ג'יי בלייג' זה לא נקרא להבין במוזיקה. אתה ממש לא בסדר. אני גם יכול להגיד שאתה מושפע מכל האנטים בפורום הזה.

Big 7

New member
רובכם מושפעים

ויש סיבות,כמה מימכם עושים סימנים עם הידיים?כמה מימכם לובשים מגן דוד? זאת הנקודה שלי!

DJ JuVi

New member
בפעם האחרונה שבדקתי...

אני לא עושה סימנים עם הידיים, אם כן אז ממש לעיתים נדירות. וזה סבבה, אין בזה רע. בפעם האחרונה שבדקתי, כל עושי הסימנים ולובשי המגן דוד הם ממש לא מהפורום. יש כמה מהפורום, וזה סבבה. ומה שאתה אומר יוצא נגד מה שאתה "דוגל" בו- כל אחד והטעם שלו.

baduist

New member
אני אסביר, אשתדל באובייקטיביות.

נתחיל מזה שאני מבין על מה אתה מדבר. לא בהכרח מסכים עם הכל, אבל מבין מאיפה זה בא. ההייפ הענק סביב מומי לוי נובע מהיותו אחד מהאחראים ה"כבדים" יותר לסטטוס של המוסיקה השחורה בישראל היום, למצב ההיפ-הופ בארץ, ובעצם לקיום הפורום הזה אפילו. זה התחיל מתכנית מוסיקה שחורה מראשונות (והיחידות באותה תקופה, יחד עם "עסק") ברדיו הישראלי, המשיך בתקליטנות של מוסיקה שחורה, שוב, כאחד החלוצים בארץ, המשיך בהפקת להיט ההיפ-הופ הישראלי הראשון והמצליח ביותר עד היום, למעשה - של האמן הכי "פרו-סצינאי" שהגיע לסלבריטאות בארץ - סאבלימינל. אח"כ זה ממשיך בהפקה ושירה ברמה גבוהה מעל רוב המוסיקה השחורה בארץ, (מבחינת השקעה של זמן וכסף, ועוד קריטריונים דומים) נכון להיום, ובעצם מסתיים בזה שהוא מהמעטים שמגובה בחברת תקליטים, ועושה צעדים רציניים בהבאת ההיפ-הופ והסול אל המיינסטרים בישראל, ושים לב שכל זה מבלי להכנס בכלל להאם ועד כמה הוא מוכשר או לא. בנוסף לכל הנ"ל הוא קשור בדרך זו או אחרת כמעט לכל פרוייקט\אירוע\אמן היפ-הופ שבאמת שווה משהו בארץ הזו, והמון חבר'ה מחכים כבר יותר משנה בקוצר רוח לאלבום שלו, שזוכה ליחסי ציבור נפלאים בשיטת ה"מאוזן לאוזן". הוא העלה גם את המופעים הרציניים והמושקעים ביותר מכל בחינה טכנית שנעשו בארץ בתחום המוסיקה השחורה (אני מתכוון להופעות בג'י ספוט ובהיינקן, ולא מדבר בכלל על כשרון או מוסיקה, רק מהצד הטכני). ------------- מעבר לזה, אני חושב שההשוואה למריה קארי היא מחמאה אדירה למומי, היות והיא הזמרת הגדולה ביותר של העשור, וכרגע המדהימה ביותר בתחום המוסיקה השחורה והסול. מבחינה טכנית, שוב:). מעבר גם לזה, אני חושב שאם מומי היה הומו או דראג קווין או בחורה, או ממוצא עיראקי או סיני, זה לא היה משפיע על המוסיקה שלו, על הכשרון ועל ההשקעה. בהתאם אני לא מבין למה קשורה המילה "הומו" בהודעה שלך, היא סתם מורידה מערכך.

Big 7

New member
ואתם לא יכולתם ליכתוב הודעה כזאת?

הבנתי,תודה וכשתבינו את המישפט: "כל אחד והטעם שלו" אוליי לא תהיו כאלה טיפשים.

Piece of Shit

New member
מומי לוי הוא Piece of Shit

סתם בצחוק.... די מבדר לקרוא את כל הויכוחים עקב ההודעה 'מה אתם עושים עניין' אם אני לא תועה. תמשכו באצבע
Piece of

ערפדי

New member
כמה דברים !

שתהיה בעינינים Big 7 ... במשו אחד צדקת בכל השירשור הזה : "כל אחד והטעם שלו" אבל , מה שלא צדקת בשירשור הזה שמראה את רמת האינטלגנציה שלך הוא... 1.יש דרך להגיד את דעתך , ולא בדרך דוחה כמו שאתה עשית !!! 2.גם אם אתה לא אוהב דיעה של מישו כבד אותה !!!! *טיפ קטן ממני : ביום שאתה תלמד מזאת מוזיקה טובה , תתחיל לדבר על הקול של מומי לוי ובנתיים ... תמשיך לשמוע 50Cent !

למעלה