מה אתם עושים עם פירורי הלחם אחרי

שירי ל

New member
מה אתם עושים עם פירורי הלחם אחרי

שמכינים מהם שניצל? כבר שנים רבות שאני חוששת להשתמש בהם שנית אחרי פרק זמן שעובר, בגלל שלפעמים נכנסת פנימה ביצה לא מבושלת - והפחד מסלמונלה. לכן משתדלת להשתמש די במדוייק, ומה שנשאר זורקת. האם גם אתם זורקים או שאני מחמירה מדי?
 

טל59

New member
אמא שלי מטגנת אותם למן שניצל

מפירורי לחם... היא אוהבת את זה אני לא ממש. אני זורקת
 

צומפי_2

New member
מוסיף להם

קצת ירקות מגוררים, תבלינים, ביצה והופ למחבת לטיגון. יוצא אחלה קציצות ירק שבעולם.
 

dafdaf

New member
לא זורקת, מערבבת עם הביצה שנשארה

ומכינה מהם קציצות/חביתות טעימות
 
למעלה