מה אתם עושים מחר בערב?
ב בעעעעעעעעעע New member 7/3/05 #3 וואי באמת משעמם לך.. סתם שאלה.. את מכירה את התוכנית בטלוויזיה "24"?
מ מיכלוש האדומה New member 7/3/05 #4 סתם שאלה מה יש לך מערוץ 24? ניראה לי אתה ממש מכור לערוץ הזה לא?!
ב בעעעעעעעעעע New member 7/3/05 #5 לא הערוץ חח הסידרה בטלוויזיה.. היא פשוט שולטת וממכרת יש אפילו פורום עשרים וארבע יודעת מה תראי פרק אחד את תראי שגם את תיתמכרי
לא הערוץ חח הסידרה בטלוויזיה.. היא פשוט שולטת וממכרת יש אפילו פורום עשרים וארבע יודעת מה תראי פרק אחד את תראי שגם את תיתמכרי
מ מיכלוש האדומה New member 8/3/05 #6 האאההה אבל איזה סידרה בטלוויזיה יש שקוראים לה "24"? לא שמעתי על זה. איפה זה משודר ובאילו שעות? אולי אני אראה.
האאההה אבל איזה סידרה בטלוויזיה יש שקוראים לה "24"? לא שמעתי על זה. איפה זה משודר ובאילו שעות? אולי אני אראה.
ב בעעעעעעעעעע New member 8/3/05 #7 יש כבר עונה רביעית אני שם לך קישור לפורום זה סידרה ממש מעניינת ועם קצת מהכל
מ מיכלוש האדומה New member 8/3/05 #8 האהההה זה הסדרה הזו ראיתי את זה פעם, ניראה לי כמה פרקים מהעונה הראשונה סדרה יפה אבל לא קלטתי ממש מה הולך שם כי ראיתי את זה בחול.
האהההה זה הסדרה הזו ראיתי את זה פעם, ניראה לי כמה פרקים מהעונה הראשונה סדרה יפה אבל לא קלטתי ממש מה הולך שם כי ראיתי את זה בחול.
G gloom New member 8/3/05 #9 גם אתה מכור קשות../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif מכור גם לשידורים החוזרים בערוץ 10............ ואין לי כוח לפורום
גם אתה מכור קשות../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif מכור גם לשידורים החוזרים בערוץ 10............ ואין לי כוח לפורום
G gloom New member 9/3/05 #14 נכוןןןןןןןןןן../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif פתאום כשאתה רואה כזה בערוץ 10 את העונה הראשונה אני מתקשה לזכור מי זה או מה קרה אין זה פשוט רולזזזזזזזזז
נכוןןןןןןןןןן../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif פתאום כשאתה רואה כזה בערוץ 10 את העונה הראשונה אני מתקשה לזכור מי זה או מה קרה אין זה פשוט רולזזזזזזזזז