מה אתם עושים כש....

שוקו אפשר לשתות מהר גם...

תשתי בשלוקים גדולים. גם אני כזו שכל דבר שאני עושה אני חושבת 20 פעם לפני ודופקת חשבון לכל אחד (לא בקטע של דייטים, בכלל). אבל כאן, דייט ראשון שאין בו כימיה, ושני הצדדים מרגישם את זה, אז למה סתם למשוך?

אם היה

לך נעים מולו בטלפון יכול להיות שהוא נלחץ מהשיחה (בינינו את מאתגרת יא ג'ינג'ית אחת - הרי גדלת על ברכי ההערכה העצמית, הסובלנות והאהבה האישית והאמנת בלב שלם שצפירת האזהרה היא חד פעמית). בכל אופן, אין כמו החוש שלך והאינטואיציה שמכוונת אותך לקבל תמונה שלמה ולחבר את כל החלקים לפזל אחד ולהגיד פשוט-זה לא זה. אומרים פשוט מאד, בלי כיווצי בטן והתקפלויות- "אני רואה שזה לא הולך לנו, היה לי נעים לפגוש ולשוחח איתך. תודה וביי..." זה רגע לא כל אף פעם אבל אין טעם למשוך משהו שלא נוח לך איתו.

גלית35

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי את ההוא שכל הדייט../images/Emo20.gif

רק סיפר לי על הקניות שלו בסופרים,גם הוא כבר לא נשמע לי בפון ובכל זאת נפגשנו. דייט כזה אי אפשר לנהל! ובכלל דיי לא צריך להיות מנוהל-דייט ראשון צריך "לזרום"{למרות שאני לא סובלת את המילה הזו הפעם היא מתאימה}. ואייך מסיימים-או עם "נוהל סבתא" או הכי פשוט מראש קובעים חצי שעה,ועוד יותר פשוט מזמינים חשבון. הלשפר-הוא לדעתי ללכת לפי תחושת הבטן שהיתה כבר בשלב הפון.

magenta73

New member
אוי מסכנון...

בטח היה ממש נבוך... וגם את מסכנונה, שהיית צריכה לסבול את זה... אני נוראית, אני פשוט באיזה שהוא שלב הייתי שותקת ושותה ושותה ושותה... ואז מפהקת ומפהקת ומפהקת "סליחה, אני מתנצלת, פשוט, אני ממש עייפה"... תשמעי, הבחירה היא שלך. אם מעבר לבדיחות הכושלות, עדיין יש שם משהו, תנסי שוב, הפעם דייט לסרט, אבל סרט שאפשר לדבר עליו אחר כך, כמו what the blip do we know שרץ עכשיו ואמור להיות מדהים, ככה שיהיה לכם נושא לשיחה לאחר מכן, אם הוא שוב מפקשש, חארם. די.

הפלא ה8

New member
אני מאד מבינה אותך - לא נעים הסיפור

גם אני כזו... כמו פולניה טובה יושבת ומתייבשת מולו...(לבד,בחושך...סתם) אבל אצלי אני נורא שקופה. אפשר לראות על הפנים שלי אם אני בעניין או לא,אומץ לשבור את הכל ולקום וללכת אין לי, אבל לשבת מולו ובקושי לחייך - חופשי וזה יותר כואב אני חושבת. האחרון שיצאתי איתו והייתי נורא מאוכזבת מהחיצוניות שלו אבל ניסיתי לתת לזה עוד צאנסון קטנטון אבל לי בשלב מסויים שאני נורא מלנכולית חחח ומי שמכיא אותי יודע שאני ממש לא כזו. אני בד"כ שיכורה תמידית - מצב רוח טוב חופשי. בכל אופן - לפעמים הדברים האלו גדולים ממני. מה לעשות! עם כל הרצון הטוב. איך אני מחכה לאחד שרק יצחיק אותי כל הפגישה יאוווווו. יום טוב לכולם !

shirygo

New member
לא מבינה מה הסיפור הגדול. רוב

הדייטים לא הולכים (סטטיסטית, אצל רוב האנשים). אז יושבים שעה עם מישהו ומדברים. לא קורה מזה כלום, לא מתים. עד היום לא מתתי והיו לי הממממממון דייטים.

למעלה