מה אתם עושים כש....

נימשון

New member
מה אתם עושים כש....

אתם בדייט ולא ממש מצליחים לנהל שיחה
חזרתי כרגע מדייט שלא ממש מצאתי את עצמי בו. ראיתי לכך סימנים בשיחות הטלפון המקדימות אך החלטתי שלא למהר לשפוט ולתת לבחור הזדמנות, נפגשנו בבית קפה נחמד אבל השיחה לא ממש הצליחה לנו. הוא היה דיי תקוע בבדיחות ישנות ואני ניסיתי כמה פעמים להעלות נושאים אך הוא כתגובה סיפר בדיחה שהיתה קשורה או שלא לנושא. ישבתי איתו קרוב לשעה ובאמת שרציתי וניסיתי אבל לא הלך איך מסיימים דייט כזה? איך מנהלים דייט כזה? איך משפרים לפעמים הבאות?

נימשון

New member
את זה כבר הבנו אבל

לפעמים לא רוצים לפסול מראש, לפעמים רוצים לתת צ'אנס למרות זאת, לפעמים בשיחת טלפון אדם מתקשר פחות טוב מאשר במציאות ולא חסרים מקרים כאלה.

passioneta

New member
OK maybe I am giving up on people

too soon. Today I talked to someone and after 5 minutes I felt that this is not going anywhere so I told him and he agreed. When it is the right person there should not be a problem (but this is just my experience) from the first call.

phizik

New member
אני לא רואה טעם להמשיך

במידה ואני והדייט שלי מדברים בשתי שפות שונות. ולהגנתי יאמר שניסיתי מספר פעמים עוד דייט אבל זה היה זהה. פשוט אמרתי שאנחנו לא מתקשרים באותה שפה וזהו.

נימשון

New member
בדייט אני מסכימה איתך

אבל פה מדובר על כך שהמשכתי משיחת טלפון לדייט, בסוף הדייט היה לי ברור שלא יהיה לזה המשך.

phizik

New member
אני לא התכוונתי למשהו אחר...

יש אנשים שלא מצליחים לתקשר בטלפון (גם אני כזה לפעמים). ולכן אני מנסה לראות את זה ילך פנים מול פנים.

אני חופשי מוציאה אוזניות ....סתם

בשיחה המקדימה קוצבת זמן נגיד לשעה והיה וטוב ממשיכה לא טוב, אמרתי כבר בשיחה שאני מוגבלת בזמן נכון ?

יש לתת צ'אנס ויש להתפשר

כל אחד והגבולות שלו והיכן שהוא מוצא לנכון למקם אותם. אם החלטת לא לפסול על פי טלפון ולתת הזדמנות בשיחה, אחלה. בפגישה נתקעים, ובכל זאת נותרת לשעה וניסית לתת הזדמנות אחלה. אבל אין שום מופע קסמים ואין שום הוקוס-פוקוס. כשזה לא זה, זה לא זה ולא משנה מה הסיבות (אי התאמה, תקיעות וכו'). יש מצבים שצריך להבין שלשפר לא ניתן וצריך להודות שזה פשוט לא ולהמשיך הלאה. חשוב ומוערך, בעיניי, העבודה שאת לא ממהרת לפסול בטלפון ומודעות לאפשרות שאנשים לא בהכרח עבורים טלפון טוב... אבל לא חושבת שאפשר לתת יותר צ'אנס ממה שנתת כאן. איך מסיימים? בקלות. "בוא נזמין חשבון" "היה נעים, נחמד, אני לא חושבת שזה זה ובלה, בלה בלה" או שפשוט "תודה, היה נחמד.." ואת היתר הוא יבין בעצמו. צריך גם לדעת מתי לעשות cut לא רק לנסות בכל מחיר.

נימשון

New member
זה בדיוק מה שעשיתי

סתם היה לי לא נעים בסיטואציה וחשבתי שאולי יש איזו דרך לנהל את הפגישה בדרך שלא חשבתי עליה.

אני בדרך כלל מחפשת נושאי שיחה

מעניינים וכייפיים שיזרמו טוב כמו טיולים לחו"ל או בארץ. ככה לצד השני נעים לזרום עם השיחה, אם תשימי לב טוב טוב אנשים נוהגים לדבר על טיולים עם חיוך מרוח על השפתיים כמו פרסומת לקולגייט... וזה כבר מפשיר את המצב.. גם אם לא ייצא מהפגישה משהו לפחות הכרת אדם נחמד שהיה לך נעים לשוחח איתו.

נימשון

New member
../images/Emo6.gif אני לא חושבת שהיה נושא

שלא ניסיתי להעלות. ניסיתי לספר על עצמי, ניסיתי לשאול עליו ניסיתי לדבר באופן כללי על כל מיני דברים אבל הוא כל פעם חזר למעטפת המגוננת של הבדיחות...כמה חבל :-\

המשךשיר לערב ההזוי שעבר עליי

בשבועיים האחרונים אני מנסה או יותר נכון ניסיתי להיכנס לקשר עם בחור אינטיליגנט, בעל תחומי עניין, יכולת לדו שיח, נחמד...ויחד עם זה...שום זרזיף של משיכה אליו לא ניצנץ לי. הוא נחמד במובן הכי לא נעים שבמילה. מתחשב טיפל'ה הרבה יותר מידיי. יצאתי איתו 3 פעמים,היום היתה השלישית, כשכל הזמן ניסיתי רק לדחות את הפגישות. חברות טובות ובני משפחה קרובים, אמרו לי לנסות. ( כן, אני ידועה, וזו ממש לא מחמאה, ביכולת שלי לסגור מהר מאוד ולא לתת יותר מידיי צ'אנסים.). אז נתתי צ'אנסים. ניסיתי. חייכתי. דיברתי. אבל וואלה, לא מתחבר לי. מה אני ילדותית מדיי עם חסרה לי משכה אל האיש? לא מסוגלת להישאר עם מישהו רק בגלל שהוא אינטיליגנט, ובטח עוד יותר קשה לי לצאת עם מישהו בגלל שהוא מתנחמד. מחר אני אעדכן אותי שאין יותר.פשוט לא מסוגלת יותר. אני והאימפולסיביות שלי. מבטיחה להיות נחמדה.

כשהבחור הנכון יגיע את תדעי

וזה שאולי אומרים לך שאת בררנית ולא נותנת צ'אנסים - אל תתייחסי. לי היו שניים כאלה, שיצאתי חודש עם כל אחד למרות שלראשון לא נמשכתי ולשני כן הרגשתי שיש משיכה, אבל היום בו הרבה דברים שהפריעו לי. בסוף, הגיע ה"נכון" ולא הייתי צריכה להתפשר. זה שאין לך אף אחד כרגע לא אומר את צריכה לצאת עם כל מה שזז. לא התחברת אחרי דייט אחד או גג שניים - תמשיכי הלאה.

מחכים לרגע סימבולי

כמו שהקפה נגמר... ופשוט מסיימים יפה אלא אם כן זה מישהו שהגיע מאוד מרחוק, ואני ארגיש שלא יפה שלא אקדיש קצת יותר זמן בשביל הנימוס, אבל יהיה לו ברור שאני לא בעניין..

נימשון

New member
דווקא אני הגעתי לכיוונו

מאחר והוא לא נייד ומה שאת מתארת זה בדיוק מה שעשיתי אבל עדיין זה תמיד משאיר טעם לא כל כך נעים...

קודם כל- דיאט קולה

אני תמיד מזמינה דיאט קולה, בין אם יש פוטנציאל ובין אם לא. אם זה דייט לא מוצלח, את מסיימת את הדיאט קולה, מדברים עוד טיפה ויאללה- שואלת אם להזמין חשבון. בקטעים האלה אני לא הייתי דופקת חשבון

עדי2211

New member
כל-כך מוכר... גם אני מאנשי דופקי

החשבון...??????
קשה קשה...להיפטר מהרגל מגונה שכזה...

למעלה