XD (:
G genz New member 3/5/06 #17 היה מבאס... הייתי בהתחלה בקיבוץ ואז נסעתי לחברים וישבנו חצי מהערב על נרגילה והחצי השני הרסנו אחד לשני את האוזניים במקלט עם מערכת תופים...
היה מבאס... הייתי בהתחלה בקיבוץ ואז נסעתי לחברים וישבנו חצי מהערב על נרגילה והחצי השני הרסנו אחד לשני את האוזניים במקלט עם מערכת תופים...
S Shusho New member 4/5/06 #39 יואו איזה מכוערת ולא התקשרת?! ולא תגידי שאין לך את המספר, כי כתוב לך על הדיסק]:
D DanieLushka New member 4/5/06 #34 הייתי אמורה ללכת לרוק-עצמאות אבללל במקום זה אני ואיתמר הלכנו לסרט כמו שני מסכנים<: היה נחמד דווקא.. והיום אבא בא לבקר, ועשינו על-האש.. היה לפנים.
הייתי אמורה ללכת לרוק-עצמאות אבללל במקום זה אני ואיתמר הלכנו לסרט כמו שני מסכנים<: היה נחמד דווקא.. והיום אבא בא לבקר, ועשינו על-האש.. היה לפנים.
D dirty boots New member 4/5/06 #35 אממ, נסעתי לתל אביב למשתה [ ], חזרתי, הלכתי למישהי פה בעיר, וחזרתי הביתה.
P Prophet Of God New member 4/5/06 #36 ררררררר הלכתי עם ידידה שלי לים, ושכישבנו ודיברנו, ערבי ניסה לגנוב לי ת'תיק, וגנב לידידה שלי ת'ארנק! בנזונה, בסוף החזיר אותו...
ררררררר הלכתי עם ידידה שלי לים, ושכישבנו ודיברנו, ערבי ניסה לגנוב לי ת'תיק, וגנב לידידה שלי ת'ארנק! בנזונה, בסוף החזיר אותו...