מה אתם עושים היום !

demonic goth

New member
מה אתם עושים היום !

ספרו בהמוניכם מה אתם עושים היום ,ערב יום העצמאות, איך חוגגים ועם מי ... תבלו כולם !!!

Musta Susi

New member
לא משהו מיוחד...

בערב באים לחבר, מתנחלים אצלו עד השעות הקטנות של הלילה, אוכלים הרבה בשר, רואים הרבה זיקוקים ממתחם השיגור במודיעין (חבר שלי גר ברעות אבל הגינה שלו בקצה הגבעה משקיפה על האיזור
) היום אני מארח קרובי משפחה בביתי והתפריט לארוחת הצהריים - בשר!!!
זהו, כך עבר לו עוד יום עצמאות שגרתי

:)

אני חושב שאת יודעת איפה אני הייתי P: כה כה, הופעה בבארבי, שוברים עצמות, היה בן זונה! נותן לפנים, רסיסים לריסים וכו' וכו' מי שלא היה הפסיד :) ומיכל הנספחת מוסיפה: יאא והיום חגיגת בשרים איכותית. לא כמו אצל אופיר, לארוחת צהריים היום התפריט לכל היום הוא בשר :) *מזיל ריר*

demonic goth

New member
ההופעות היו מדהימות,אבל עשו בדיחה

מתקווה זה היה בזיון ,לא היו צריכים לעשות את זה... אני נורא נהנתי,וסער!! , תעשה מסז'!!! חחחחח אניממשיכה לחגוג בבית,לשתות וכאלה מגניב

לא עשו בדיחה בשיט

לדעתי זה היה מאוד מכובד. מראה על האהבה למולדת. כל מי ששר באותו הרגע שר מאהבה, עם רגש, ולא בצחוק.

Musta Susi

New member
שמן../images/Emo3.gif

שחטת כמה חתולים
וצלית על המנגל עם שיפודים?

היה ממש כיף אתמול :)

הייתה במועצה הופעה של דני סנדרסון(
) והיה מה זה כיף בשירים האחרונים, כי הוא עשה של כוורת והיה לי פול מרץ, אז הלכנו לליד הבמה וקפצנו והשתגענו. כשבתחילת ההופעה סתם הייתי עם חברים שלי, ופגשתי אנשים שאני מכיר :) אחרי זה הלכנו לחבר שלנו ואכלנו, היה אדיר :)

Kezia

New member
....

היום אני לומד למתכונת בהיסטוריה שיש לי מחר. אה, כן, וגם עושה עבודת הגשה במתמטיקה למחר. שיגעון... :\

McBlack

New member
יש לי מתכונת מחורבנת יותר מחר...

חקלאות
יש לזה הרבה פחות לשנן, אבל יותר דפוק להגיד שנדפק לך יום העצמאות בגלל שהיית צריך ללמוד על מערכות רבייה של סוסות ותרנגולים.

למעלה